Menjanje načina na koji se negativni brojevi prikazuju u okviru za tekst ili polju za izraz

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U programu Microsoft Office InfoPath možete da dodajete oblikovanje podataka okviru za tekst, okviru za izraz i kontrolama za birač datuma na svom predlošku obrasca da biste odredili kako se prikazuju datumi, vremena i brojevi kada ih korisnici unesu u obrasce zasnovane na vašem predlošku obrasca.

Način prikazivanja negativnih brojeva možete da odredite samo za kontrole okvira za tekst koje imaju tip podataka decimalnog ili celog broja ili za kontrole okvira sa izrazom koje su oblikovane za prikazivanje decimalnog ili celog broja.

 1. Kliknite dvaput na kontrolu okvira za tekst ili kontrolu okvira sa izrazom čije podatke želite da oblikujete.

 2. U dijalogu Svojstva kontrole , uradite nešto od sledećeg:

  • Ako radite sa kontrolom okvira za tekst, izaberite karticu Podaci.

  • Izaberite karticu Opšte ukoliko radite sa kontrolom polja za izraz.

 3. Postupite na neki od sledećih načina:

  • Za okvir za tekst, uverite se da lista Tip podataka prikazuje odgovarajući tip podataka, a zatim izaberite stavku Oblikovanje.

  • Uverite se da je na listi Oblikuj kao prikazan odgovarajući tip podataka, a zatim kliknite na dugme Oblikuj ako radite sa poljem za izraz.

 4. Na listi Prikaži negativne brojeve ovako u okviru Ostale opcije, izaberite stil prikaza koji želite.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×