Menjanje načina na koji Microsoft Graph prikazuje brojeve, datume i vreme

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Automatsko oblikovanje u poređenju sa primenjenim oblikovanjem Kada u ćeliju upišete broj, datum ili vreme, Microsoft Graph će protumačiti podatke i na njih primeniti neki ugrađeni oblik za broj, datum ili vreme. Na primer, ako u ćeliju unesete $52.41, Graph će je oblikovati kao valutu. Da biste promenili način na koji se postojeći brojevi, datumi i vreme prikazuju u listu sa podacima, primenite različite formate brojeva na izabrane ćelije. Graph sadrži nekoliko ugrađenih formata brojeva, a u mogućnosti ste da kreirate i prilagođene formate za brojeve, na primer, šifre proizvoda.

Oblikovanje broja u grafikonima Način prikazivanja vrednosti na grafikonu zavisi od načina oblikovanja brojeva u listu sa podacima. Odnosno, brojevi na osi vrednosti oblikovani su isto kao i vrednosti u gornjoj levoj ćeliji opsega brojeva koji su prikazani pomoću grafikona. Međutim, brojeve na grafikonu možete da oblikujete nezavisno od oblikovanja brojeva u listu sa podacima.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Promena formata broja ćelija ili stavki grafikona

Kreiranje prilagođenih formata brojeva

?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×