Menjanje mernih jedinica na osi vrednosti

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako su vaše vrednosti na grafikonu veliki brojevi, možete da skratite tekst na osi i da ga učinite čitljivijim tako što ćete promeniti jedinicu ose. Na primer, ako se vrednosti na grafikonu nalaze u opsegu od 1.000.000 do 50.000.000, možete da ih prikažete na osi kao brojeve od 1 do 50 i da prikažete oznaku koja obaveštava da jedinice predstavljaju milione.

  1. Izaberite osu vrednosti koju želite da promenite.

  2. U meniju Oblikovanje izaberite stavku Izabrana osa, a zatim izaberite karticu Razmera.

  3. Sa liste Merne jedinice izaberite željene jedinice ili upišite numeričku vrednost.

  4. Da biste prikazali oznaku koja opisuje izraženu jedinicu, potvrdite izbor Na grafikonu prikaži oznaku za merne jedinice.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×