Menjanje lozinke u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada su odobren pristup sa udaljenom bazom podataka Menadžera za poslovne kontakte, morate da koristite lozinku da biste se prijavili. Ako je baza podataka na računaru koji je deo domen, možete da koristite mrežnu lozinku, ali ako nije, trebalo bi da dobijete lozinku tako što ćete je vlasnik baze podataka ili administrator računara.

Kada se prvi put budete povezali s deljenom bazom podataka Menadžera za poslovne kontakte, od vas će se tražiti da unesete daljinsku lozinku koju je vlasnik baze podataka kreirao za vas. Neophodno je da promenite daljinsku lozinku tako da se ona podudari sa lokalnom.

Napomena : Vaša lokalna lozinka nije bila data vlasniku baze podataka.

Privremena ili daljinska lozinka     Otkucajte lozinku koju je dao administrator. Lozinka ne može da bude prazno.

Lokalna lozinka     Upišite lozinku koju koristite za prijavljivanje na lokalni računar.

Potvrdite lokalnu lozinku     Ponovo upišite lozinku koju koristite za prijavljivanje na lokalni računar.

Kada kliknete na dugme U redu, daljinska lozinka će se promeniti tako da se podudari s lozinkom na vašem računaru. Kada se sledeći put budete povezali s deljenom bazom podataka, od vas se neće tražiti da upišete lozinku, osim ukoliko se daljinska i lokalna lozinka ne poklapaju.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×