Menjanje lozinke Outlook datoteke sa podacima (.pst)

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Lozinke se može postaviti za na Outlook datoteka sa podacima (.pst da biste sprečili nehotično smetnje druge osobe koje dele računaru, kao što su članovi vaše porodice. Kada se koristi lozinku, zahtev za lozinku se pojavljuje kada se Outlook pokrene ili kada se prvi datoteka otvori u okviru Outlook sesiji.

Napomena o bezbednosti : Lozinke Outlook datoteke sa podacima (.pst) koje su nije namenjena da pruži bezbednost protiv namerno zlonamernim pokušaja da pristupite informacijama. Za bolji način da biste ograničili pristup svojim podacima, kreirajte zaštićeno lozinkom Windows korisnički nalog za svaku osobu koja koristi računar. Više informacija potražite u Windows pomoći i podršci.

Nakon što ste postavili lozinku na Outlook datoteke sa podacima (.pst), preporučuje se da povremeno promenite lozinku.

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Izaberite stavku Postavke naloga, a zatim Postavke naloga.

  Stavka „Postavke naloga“ u prikazu „Backstage“

 3. Na kartici Datoteke sa podacima izaberite Outlook datoteku sa podacima (.pst) čiju lozinku želite da promenite, a zatim kliknite na dugme Postavke.

 4. Kliknite na dugme Promeni lozinku .

  Napomena : Dugme " Promeni lozinku " se ne pojavljuje ako koristite Microsoft Exchange Server nalog. Mreža lozinku se koristi za pristup Exchange nalog i informacije.

 5. U dijalogu Promena lozinke otkucajte postojeću lozinku u polje Stara lozinka.

  Dijalog „Promena lozinke“

 6. U polja Nova lozinka i Verifikujte lozinku otkucajte novu lozinku. Lozinka može imati do 15 znakova i razlikuje mala i velika slova.

 7. Kliknite na dugme U redu da biste postavili lozinku.

  Saznajte više o najboljoj praksi sa lozinkama

  Koristite jake lozinke koje sadrže kombinaciju najmanje osam velikih i malih slova, brojeva i simbola, kao što je Y6dh!et5. Duže i složenije lozinke pružaju bolju zaštitu.

  Važno :  Veoma je važno da zapamtite lozinku. Ako je zaboravite, Microsoft je ne može preuzeti. Lozinke koje zapišete trebalo bi da se čuvaju na bezbednoj lokaciji, dalje od informacija koje su njima zaštićene.

Napomena : Vaš računar može da Zapamti lozinku tako da ne morate da kucate u svaki put kada otvorite Outlook datoteku sa podacima (.pst). Ako vaš Microsoft Windows korisnički nalog je zaštićena lozinkom, a ne druge osobe imaju pristup vaš Windows korisnički nalog, možete da izaberete u polju za potvrdu Sačuvaj ovu lozinku na listi lozinki kada potvrdite novu lozinku.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×