Menjanje jednog tipa kontrole u drugi

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možda odlučite da zamenite jedan tip kontrole drugim prilikom dizajniranja predloška obrasca. Na primer, možete odlučiti da želite da kontrolom odabirača datuma zamenite postojeći okvir za tekst u predlošku obrasca. Postojeću kontrolu možete jednostavno da pretvorite u drugi tip kontrole kako ne biste morali da izbrišete postojeću kontrolu i dodate novu.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na kontrolu koju želite da promenite, u priručnom meniju postavite pokazivač na stavku Promeni u, a zatim izaberite željeni tip kontrole.

  2. Da biste promenili tip podatka za kontrolu da se podudara sa novi tip kontrole koje koristite, kliknite desnim tasterom miša na novu kontrolu, u priručnom meniju izaberite stavku Svojstva kontrole , i zatim izaberite karticu podaci . U okviru tip podataka izaberite stavku novi tip podataka za kontrolu. Na primer, ako se okvir za tekst da biste odabirača datuma, možda ćete želeti da promenite tip podataka iz teksta (niska) do datuma (datum). Da li možete da promenite tip podataka zavisi od toga kako želite da podaci budu sačuvani u osnovnom XML.

Napomena : Jer nisu povezane sa poljima ili grupama u izvoru podataka, ne možete da konvertujete određene tipove kontrola, uključujući dugmad, kontrole hiperveze ili polja za izraz u drugi tip kontrole.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×