Menjanje detalja lokalnih kopija adresara o nalozima e-pošte Microsoft Exchange servera

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2000, Exchange Server 2003 ili Exchange Server 2007 nalog u keširanom Exchange režimu. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange.

Lokalna kopija adresara sadrži svojstva korisnika, kao što su e-adrese, taj Microsoft Outlook zahteva za slanje e-poruke i prikazivanje informacija o pošiljaocu. Korišćenjem Vanmrežni adresar, Outlook ne mora da se poveže sa Microsoft Exchange da prepozna imena ili otvorite zapise za svakog korisnika. Ovo smanjuje mrežni saobraćaj i poboljšavaju performanse.

Lokalna kopija adresara predstavlja snimak informacija iz u globalnom spisku adresa (GAL). Stoga, ne u svim informacije u globalnom spisku adresa je dostupna u lokalne kopije adresara. Sledeće informacije u globalnom spisku adresa nije dostupna u lokalne kopije adresara:

 • Prilagođena svojstva dodao administrator servera, kao što su ID zaposlenog za svakog zaposlenog.

 • Organizacione hijerarhije.

 • U grupama.

Outlook moraju biti u mogućnosti da biste pristupili Exchange da biste dobili ove informacije. Stoga, ako se nalazite u keširani režim Exchange servera i ako radite na mreži – statusa veze je povezano sa Microsoft Exchange – Outlook koristi lokalne kopije adresara i globalnom spisku adresa da bi obezbedio kompletnu listu informacije o korisniku. Ako se nalazite u keširani režim Exchange servera i status veze je prekinuta veza, Povezivanje uili van mreže, možete da vidite samo informacije koje se nalaze vanmrežnog adresara.

Možete da odaberete da li želite da preuzmete vanmrežnog adresara ili ne i količinu detalja za preuzimanje tako što ćete uraditi sledeće:

 1. U meniju Alatke , postavite pokazivač Slanje/prijem, postavite pokazivač Postavke za slanje/prijem, i zatim kliknite na dugme Definiši grupe za slanje/prijem.

  Tasterske prečice Ctrl + Alt + S

 2. Izaberite grupu za slanje/prijem koja uključuje Exchange nalog.

 3. U okviru Opcije fascikle, potvrdite izbor u polju za potvrdu Preuzimanje vanmrežnog adresara .

 4. Kliknite na dugme Postavke adresara.

 5. U okviru informacije za preuzimanje, kliknite na dugme Sve detalje ili Bez detalja.

Napomena : Ako koristite keširani režim Exchange servera, preporučuje se da preuzmete sve detalje lokalne kopije adresara. Ovo se smanjuje broj puta prozora programa Outlook bi mogao da se ne odaziva, kao i broj umanjujete veza sa Microsoft Windows Server Active Directory.

Ako program Outlook neprestano radi u keširani režim Exchange servera, on automatski ažurira lokalne kopije adresara o jednom dnevno u zavisnosti od ispravki na serveru koji koristi Exchange.

Lokalna kopija adresara mogu se razlikovati na veličinu od nekoliko megabajta na stotine megabajta u nekomprimovanih obrascu. Sledeće faktore može da utiče na veličinu lokalne kopije adresara:

 • Upotreba bezbednosnih certifikata u vašoj organizaciji. To su najveću doprinosi veličinu lokalne kopije adresara.

 • Broj korisnika u usluge domena aktivnog direktorijuma operativnog sistema Windows Server.

 • Broj grupa za distribuciju u usluge domena aktivnog direktorijuma operativnog sistema Windows Server.

 • Informacije koje je vaša organizacija dodala u operativnom sistemu Windows Server usluga domena aktivnog direktorijuma za svakog korisnika i svakoj grupi za distribuciju. Na primer, neke organizacije popunjavaju svojstvo za adresu za svakog korisnika; drugi ne.

Outlook ima sledeće mere bezbednosti koje vam pomažu da zaštitite mreže organizacije sa prekomerna lokalne kopije adresara preuzimanje:

 • Po podrazumevanim Outlook će pokušati samo jednu punu adresara preuzimanje u periodu 13 sata. Svaku instancu kada Outlook dobije odgovor sa servera i možete početi da barem knjige preuzimanje vanmrežnog adresara se računa kao pokušaj preuzimanja.

 • Po podrazumevanim Outlook ne ograničava broj pokušaja razlika ispravke. Ako razlika ažuriranje ne uspe, Outlook će ponovnim ažuriranje nakon sat vremena.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×