Menjanje boje fonta

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti, pogledajte članak Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da promenite boju teksta u publikaciji.

  1. Izaberite tekst koji želite da promenite.

  2. Na kartici Početak , u grupi Font kliknite na strelicu pored dugmeta Boja fonta, a zatim izaberite boju.

    Paleta „Boja fonta“

    Možete takođe da koristite opcije oblikovanja na maloj traci sa alatkama da biste brzo oblikovali tekst. Mala traka sa alatkama će se automatski pojaviti kada izaberete tekst.

    Mala traka sa alatkama sa izabranim tekstom

Saveti : 

  • Ako ne vidite boju koju želite, odaberite stavku Još boja, a zatim izaberite boju na karticama standardne ili PANTONE® ili zamešajte vlastitu boju na kartici Prilagođeno .

  • Možete da podesite boju fonta tako što ćete odabrati svetle i Efekti popunjavanja. Ili odaberite Uzorak boje fonta da biste izdvojili uzorak bilo koje boje, postavite pokazivač na stavku i kliknite na. Zatim možete da primenite boja na drugi element u publikaciji.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×