Menjanje boja, šara, linija, popuna i ivica na grafikonima

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Koristite ovu proceduru da biste promenili boje, teksturu ili šaru ili promenite širinu ili ivicu stil linije za označivače podataka, polje grafikona, radna površina grafikona, linije koordinatne mreže, osa i podeljaka u 2-D i 3-D grafikoni, linije trenda i trake sa greškama u 2-D grafikone i zidovi i pod u 3-D grafikona.

  1. Dvaput kliknite na stavku grafikona koju želite da promenite.

  2. Ako je potrebno, izaberite karticu Šare i opcije koje želite.

    Da biste precizirali stil efekta, kliknite na dugme Efekti popune, a zatim izaberite željene opcije na karticama Preliv boja, Tekstura ili Šara.

Napomena : Oblikovanje koje je primenjeno na osu biće primenjeno i na podeljke na toj osi. Koordinatne linije se oblikuju nezavisno od osa.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×