Lokacija komandi menija i trake sa alatkama u sistemu Office 2010 i srodnim proizvodima

Pitate se gde se u sistemu Office 2010 nalaze vaše omiljene komande menija i trake sa alatkama? Došli ste na pravo mesto.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Korišćenje interaktivnog vodiča za pronalaženje komandi

Preuzimanje liste Office 2010 komandi i dugmadi koja se može odštampati

Instaliranje vodiča na više računara

Korišćenje interaktivnog vodiča za pronalaženje komandi

Ovi interaktivni vodiči vam pokazuju gde se vaše omiljene komande menija i trake sa alatkama nalaze u sistemu Office 2010. Jednostavno kliknite na komandu ili dugme koje želite da pronađete i vodič će vam pokazati njihovu lokaciju u verziji 2010 programa.

Da biste počeli da koristite vodič, kliknite na jednu od veza u dolenavedenoj tabeli.

Otvori Word vodič >

Otvori Access vodič >

Otvori Excel vodič >

Slika ikone Otvori InfoPath vodič >

Otvori Outlook vodič >

Otvori OneNote vodič >

Otvori PowerPoint vodič >

Otvori Publisher vodič >

Slika ikone Otvori Project vodič >

Slika ikone Otvori Visio vodič >

Da biste na svoj računar preuzeli jedan vodič koji ćete koristiti kada god želite (čak i kada niste povezani sa internetom), kliknite na vezu Otvori vodič (iznad) i kada se vodič otvori, kliknite na dugme Instaliraj. Kada ga na ovaj način instalirate, moći ćete da ga pokrenete iz Start menija ili sa radne površine.

Napomena   Ako tokom instalacije vidite prazan ekran, zatvorite prozor vodiča i ponovo pokrenite vodič iz Start menija ili putem ikone na radnoj površini.

Preuzimanje liste Office 2010 komandi i dugmadi koja se može odštampati

Ako želite da imate sveobuhvatnu listu svih komandi menija i trake sa alatkama i njihovih novih lokacija, preuzmite i otvorite referentnu radnu svesku za prelazak sa menija na traku za svoj proizvod. Sve one se otvaraju kao Microsoft Excel radne sveske, tako da na računaru morate imati verziju programa Excel da biste ih koristili.

Preuzimanje Office 2010 referentnih radnih svezaka za prelazak sa menija na traku >

Instaliranje vodiča na više računara

Ako su vam potrebne verzije ovih vodiča koje se mogu distribuirati da biste ih, na primer, instalirali na više računara koji možda nemaju pristup internetu, vodiče u tom obliku možete nabaviti tako što ćete posetiti Microsoft Download Center.

Posetite Download Center da biste nabavili vodiče za Office 2010 i srodne proizvode >

Vrh stranice

Primenjuje se na: Access 2010, Excel 2010, InfoPath 2010, OneNote 2010, Outlook 2010, PowerPoint 2010, Publisher 2010, Word 2010, Project 2010 Standard, Visio Standard 2010Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik