Lokacija i rezolucija Skype za posao snimka

Lokacija i rezolucija Skype za posao snimka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Skype za posao sastanak snimke čuvaju se u video zapisi > fascikli Lync snimci . Ako biste radije da biste promenili lokaciju, kliknite na dugme Pregledaj i odaberite drugu fasciklu. Na primer, možete odabrati da sačuvate snimke na lokaciji na deljenu mrežnu, tako da druge osobe mogu imati pristup sastanku snimke i.

  1. Otvorite Upravljač snimcima. U glavnom prozoru programa Skype za posao kliknite na meni sa alatkama i izaberite Upravljač snimcima.

  2. Kliknite na dugme Potraži.

  3. Pronađite fasciklu u kojoj želite da sačuvate snimke.

  4. Izaberite fasciklu i kliknite na dugme U redu.

Imajte na umu da će se svi budući snimci čuvati na ovoj novoj lokaciji. Ako se predomislite, uvek možete da se vratite i izaberete drugu fasciklu.

Možete takođe da promenite rezoluciju snimka (podrazumevano je 720 piksela visoke rezolucije). Ne zaboravite, što veću rezoluciju izaberete, to će datoteka snimka biti veća. U skladu sa time, ako želite da imate manje datoteke, birajte niže rezolucije.

Snimak ekrana dijaloga „Opcije snimanja“

Savet : Možete takođe ponovo da objavite snimak sa novom rezolucijom iz Upravljača snimcima programa Skype za posao.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×