Liste nadogradnje distribucije za Office 365 grupe u programu Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Saradnici: Dajen Fiejdžel
poslednji put ažurirano: 6 septembra 2017

Nije lako da nadogradite liste distribucije na Office 365 grupama u programu Outlook. Ovo je sjajan način da date liste distribucije u vašoj organizaciji funkcije i funkcionalnost programa Office 365 grupe. Zašto bi trebalo da nadogradite na listi distribucije za grupe u programu Outlook

Možete da nadogradite distribucije jednu po jednu ili nekoliko u isto vreme.

Liste nadogradnje jedan ili više distribucije za Office 365 grupe u programu Outlook

 1. Prijavite se pomoću administratorskog naloga na stranici https://aka.ms/admincenter.

  Prijavite se pomoću Office 365 administratorskog naloga na stranici https://portal.office.com/adminportal/home#/homepage.

  Prijavljivanje u Office 365 kojim upravlja 21Vianet.

 2. Idite na centre administracije > Exchange.

 3. U okviru Exchange Admin Center izaberite stavke Primaoci > grupe.

  Videćete obaveštenje ukazuje da imate liste distribucije (zovu se i grupa za distribuciju) i koje su kvalifikovani za nadogradnju na Office 365 grupe.

  Kliknite na prvi koraci.

 4. Izaberite jednu ili više liste distribucije (zovu se i u grupi za distribuciju) sa stranice " grupe ".

  Na stranici grupe izaberite grupu za distribuciju
 5. Odaberite ikonu za nadogradnju.

  Izaberite ili dodirnite stavku Nadogradi na ikonu Office 365 grupe
 6. U dijalogu "informacije" odaberite stavku da da biste potvrdili nadogradnju. Proces počinje odmah. U zavisnosti od veličine i broja distribucije nadograđujete, proces može potrajati minuta ili časova. .

  Ako liste distribucije nije moguće nadograditi, pojavljuje se dijalog tome. Pogledajte članak koji distribuciju lista može da se nadogradi.

 7. Ako nadograđujete više liste distribucije, koristite padajući do filtera koji liste distribucije nadograđene. Ako na listi ne dovršeno, sačekate malo, a zatim odaberite stavku Osveži da biste videli šta je uspešno nadograđen.

  Postoji bez obaveštenje koje obaveštava kada se završi proces nadogradnje za sve distribucije koje izaberete. Možete ovo znate tako što ćete pogledati da biste videli šta je naveden u okviru dostupni za nadogradnju ili Nadograđeni distribucije.

 8. Ako ste izabrali DL za nadogradnju, ali je i dalje pojavljuju se na stranici kao dostupan za nadogradnju, a zatim ga nije uspela da nadogradite. Pogledajte Šta treba da uradite ako nadogradnje ne radi.

Napomena : Ako dobijate grupe sažeta e-porukama primetićete na dnu ponekad ponudiće vam omogućavaju da nadogradite sve uslove distribuciju navodi da ste vlasnik. Pogledajte članak razgovor sa grupom u programu Outlook za više informacija o sažeta e-poruke.

Nadogradnja na listi distribucije jedan na Office 365 grupe u programu Outlook na Vebu

Napomena : Ova nova funkcija postepeno snima sveta širok. Ako ne vidite opciju nadogradnje , još uvek nemate ga. Vratite se uskoro!

U programu Outlook na Vebu, vlasnici liste distribucije će videti listu njihove uslove distribucione liste u odeljku grupa u oknu za navigaciju sa leve strane. Da biste izvršili nadogradnju liste distribucije jednostavno da kliknete na njega, a zatim izaberite Nadogradnja u dijalogu koji se pojavi.

Kliknite na listu distribucije koju želite da izvršite nadogradnju na grupu Kliknite na DL u oknu za navigaciju a zatim odaberite stavku „Nadogradi”

Ova opcija je dostupna samo vlasnici liste distribucije koje imaju dozvole za kreiranje Office 365 grupama.

Pitate se koje liste distribucije su kvalifikovani? Pogledajte članak liste distribucije koje može da se nadogradi?

Šta da radite ako nadogradnje ne funkcioniše

Liste distribucije koje ne uspeju da nadogradite ostaju nepromenjeni.

Ako jedan ili više uslove liste distribucije ne uspeju da se nadogradi, otvorite tiket podrške. Problem će morati da se podigao nivo grupe inženjera timu za njih da shvatite problem.

Nije moguće to nije liste distribucije se nadograditi zbog usluge prekidima, ali je teško. Ako želite, sačekajte neko vreme i pokušajte da izvršite nadogradnju na DL ponovo.

Kako da koristite PowerShell da nadogradite nekoliko distribucije navedene u isto vreme

Ako ste iskustva koristeći PowerShell, možda ćete želeti da biste otišli ovim putem umesto da koristite korisnički Interfejs. Imamo pakovanje skripti koje će vam pomoći da nadogradite liste distribucije masovno. Scenariji će da proveri da li su vaše liste distribucije ispunjava uslove za nadogradnju, a zatim vam pomoći sa nadogradnjom.

Napomena : Možete da nadogradite i liste distribucije jedne na Office 365 grupu pomoću Nove UnifiedGroup PowerShell cmdlet.

 • Preuzimanje datoteka skripte iz centra za preuzimanje Microsoft.

 • Potvrdite da koristite PowerShell 3.0.

 • Pokretanje $env:PSModulePath.Split(";") [0] komandu u PowerShell za izvoz putanja fascikle. Kopiranje modula DlMigrationModule.psm1 i niske datoteka DlMigration.strings.psd1 na lokaciji direktorijuma.

Liste nadogradnje skripti i njihovih funkcija

 • Get-DlEligibilityList.ps1 - ovaj scenario prolazi kroz sve distribucije navedene u vašoj organizaciji, pravi detaljne prihvatljivosti datoteke ( DlEligibilityList.txt) i listama koje liste distribucije su kvalifikovani za ažuriranje. Ta datoteka sadrži sledeće informacije o liste distribucije: ExternalDirectoryObjectId, PrimarySmtpAddress, pseudonim, ime, ime za prikaz, prihvatljivosti, razloga, člana Count, MemberSmtpList, OwnersDistinguishedName.

  Da biste saznali više, pogledajte članak koji distribuciju lista može da se nadogradi.

 • Konvertuj DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1 - ovaj scenario izvršava konverziju i migracije za distribuciju navodi izabrane u okviru DlEligibilityList.txt datoteke i zapisuje rezultat MigrationOutput.txt datoteku.

  MigrationOutput.txt datoteka će takođe sadrži sledeće informacije o liste distribucije: DL ExternalDirectoryObjectId, DL PrimarySmtpAddress, lek ExternalDirectoryObjectId, lek PrimarySmtpAddress, MigrationStatus, poruka o grešci

 • DlMigrationModule.psm1 - ovaj modul ima logiku za prihvatljivosti i o migraciji koje koriste Get-EligibilityList i Konvertuj DistributionGroupToUnifiedGroup skripti.

 • DlMigration.strings.psd1 - lokalizovana poruka prikazanih po skripte za migraciju, na osnovu jezičkih postavki pregledača.

Kako da pokrenete nadogradnju skripte

Ako planirate da obuhvate nadogradnje za nekoliko dana, uverite se da preuzmete najnovije skripte pre nego što počnete migraciju.

 1. Povezivanje sa Exchange PowerShell

 2. Pokrenite Get-DlEligibilityList.ps1 skriptu. Rezultati će biti sačuvana u DlEligibilityList.txt datoteke u direktorijumu rad.

  Get-DlEligibilityList.ps1 –WorkingDir “C:\Users\Administrator\Desktop\Migration” 
  
 3. Možete da napravite kopije DlEligibilityList.txt datoteku, uklonite redove koje ne želite da nadogradite i koristite ovaj DlEligibilityList.txt datoteke u sledećem koraku. Ne da biste promenili format .txt datoteke

 4. Pokrenite Konvertuj DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1 skriptu. Rezultati će biti sačuvana u MigrationOutput.txt u direktorijumu rad.

  Convert-DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1 -WorkingDir “C:\Users\Administrator\Desktop\Migration” –DlEligibilityListPath “C:\Users\Administrator\Desktop\Migration\DlEligibilityList.txt”
 5. Proverite MigrationOutput.txt datoteku da biste potvrdili vaše migracije radio.

 6. Uverite se da na nove Office 365 grupe su kreirane u vašoj organizaciji tako što ćete proveriti u Office 365 centar administracije.

  Pogledajte na novi Office 365 grupe na pregled centra administracije

  Raspodela navodi Smtp adresu i pseudonim će biti preimenovana i liste distribucije će biti skrivena od liste adresa.

Proverite status migracije

 • MigrationOutput.txt - ova datoteka Statusi vaše migracije. Ovo su Statusi ćete videti u datoteku:

  • Uspeh – migracije uspešno dovršena.

  • Otkazivanje – migracije nije uspela i kolonu poruku o grešci pruža detalje.

  • NotEligible – Lista distribucije ne zadovoljava kriterijume prihvatljivosti.

  • SuccessActionRequired – Lista distribucije je nadograđena sa svim članovima i svojstva, ali postoji neki problem u ponovno korišćenje SMTP ili brisanje liste distribucije. Poruka o grešci će imati odgovarajuće informacije potrebne za hvatanje radnju.

  • FailureActionRequired - migracija nije uspela. Postoji potrebna na stranici administrator kao čišćenje nekorišćene grupa neka radnja.

  • UnknownError – pogledajte kolonu poruku o grešci više detalja.

Najčešća pitanja o nadogradnji liste distribucije na Office 365 grupama u programu Outlook

Liste distribucije koje mogu biti nadograđene?

Samo možete da nadogradite upravlja oblaku, jednostavno, koji nije ugnežđene distribucione liste. Tabela ispod prikazuje liste distribucije koje nije moguće nadograditi.

Property

Kvalifikovani?

Lokalni kontrolisane distribuciju lista.

Ne

Ugnežđene distribucione liste. Lista distribucije ima podređene grupe ili član drugu grupu.

Ne

Liste distribucije sa članom RecipientTypeDetails osim UserMailbox, SharedMailbox, TeamMailbox, MailUser

Ne

Lista distribucije koja ima više od 100 vlasnici

Ne

Lista distribucije koja je samo članovi ali nema vlasnika

Ne

Lista distribucije koja ima pseudonim koji sadrži specijalne znakove

Ne

Ako je lista distribucije podešena da bude adresu za deljeno poštansko sanduče

Ne

Ako je za DL deo ograničenje pošiljalaca u drugom DL.

Ne

Bezbednosne grupe

Ne

Dinamičke liste distribucije

Ne

Liste distribucije koje su se konvertuju u RoomLists

Ne

Get-DlEligibilityList.ps1 skriptu prolazi kroz sve distribucije navedene u vašoj organizaciji i pravi datoteku prihvatljivosti kojim listama liste distribucije koje su kvalifikovani da bude nadogradnje. Član i vlasnika detalje možete da koristite da biste poslali obaveštenja o nadogradnji ili određivanje na vreme potrebno za ugprade.

Evo definicije ispunjavanja uslova u scenariju.

 • Kvalifikovani - liste distribucije može da se nadogradi na Office 365 sa funkcionalnošću sistema Office 365 grupu.

 • Informacije o - liste distribucije može da se nadogradi na Office 365 grupu, ali želimo da navedete neke dodatne detalje u vezi sa funkcionalnošću grupe.

 • Upozorenje - liste distribucije može da se nadogradi na Office 365 grupu sa većinom funkcionalnost. Nekoliko stvari koje nisu kritične možda neće raditi. Možete odabrati da nadogradite liste distribucije pomoću parametra u skripte.

 • NotEligible – ove distribuciju lista nije moguće nadograditi na Office 365 grupu.

Ko može da pokrene nadogradnje skripte?

Svi administratori koji imaju dozvole da biste pokrenuli novu UnifiedGroup cmdlet mogu se pokrenuti skriptu.

Koliko dugo se skripte pokreću i da li postoje granice?

Za vezu sa jednom Get-DlEligibilityList.ps1 vodi 25 minuta da biste proverili prihvatljivosti od 300 liste distribucije. Vreme koje je potrebno da biste pokrenuli Konvertovanje DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1 zavisi od broj članova u distribuciju navodi za nadogradnju. To se minut za svaki 250 članove. Možete da podesite - NoOfConnections parametar 2 ili 3 da biste brže skriptu.

Ako broj distribucije navedene u vaša organizacija koristi više od 5000 ili ako prihvatljivosti skriptu izgleda zaglavljena, a ne izlaz na postoji PowerShell console sati, razdelite listu distribucije prekriveni Get-DlEligibilityList.ps1 Izvrši skripte tako što ćete koristiti parametar - CustomFilterOnAlias i pokrenite migraciju korake na svakom skupu zasebno. Na primer, ako - CustomFilterOnAlias @("a*","b*") je prosleđena kao unosa, zatim prihvatljivosti skriptu samo izgleda na listu distribucije čije ime počinje sa ili b .

Šta znači status „Pokrenuto” znače u MigrationOutput.txt datoteku?

To znači da ove liste distribucije uhvatili za migraciju, ali ne treba konačnog statusa dostupna. To se dešava kada pritisnete kombinaciju tastera Ctrl + C ili pokušajte da biste zaustavili skriptu u toku ili kada sesiju veza je prekinuta zbog mreže ili sistem probleme.

U ovom slučaju, ako – DeleteDlAfterMigration nije postavljeno na vrednost true, možete da proverite status liste distribucije tako što ćete uraditi Get-DistributionGroup pomoću raspodele navodi ExternalDirectoryObjectId (poklon u MigrationOutput.txt). Ako lista distribucije je nadograđena, SMTP liste distribucije neće imati GUID Office 365 grupe. Get-UnifiedGroup < GUID > daje detalje grupe. Proverite SMTP adresu na grupu kao što je očekivano.

Ako parametar – DeleteDlAfterMigration je postavljeno na vrednost true, možete da proverite status liste distribucije pomoću sledećih tema Get-DistributionGroup pomoću raspodele navodi ExternalDirectoryObjectId. Ako postoje bez rezultata, to znači da je lista distribucije uspešno nadograđena. Ako liste distribucije i dalje postoji i SMTP adresu ne menjaju, zatim kreiranja grupe nije uspelo. Ako lista distribucije postoji sa preimenovane SMTP koja sadrži GUID, pokrenite Get-UnifiedGroup < GUID > da biste videli detalje grupe. Potvrdite SMTP adresu liste distribucije i Office 365 grupu.

Kako da izbrišem grupu kreirane u Azure AD u slučaju FailureActionRequired?

Izvršava ukloni MsolGroup cmdlet u Azure Active Directory prosleđeno grupi Office Id predstavljanje poruke o grešci.

Remove-MsolGroup –ObjectId GUID

Pogledajte članak cmdlet komande za Azure Active Directory.

Može da pokrene skriptu u grupama?

Imate opciju da biste naveli veličina grupe kao unos. Na primer, ako je veličina grupe je naveden kao 100, a zatim nakon obrade svakih 100 * n liste distribucije [broj veza], broj obrađene i je uspeo će se prikazivati u PowerShell console. Konvertuj DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1 skripte, posle svake grupe bićete upitani da potvrdite da li želite da nastavite.

Veličina grupe treba izabrati zasnovana na približno procenjena vreme da biste pokrenuli svaku grupu, tako da možete da zaustavite skriptu ako želite. Ako pritisnete Ctrl-C ili zatvorite prilikom pokretanja Konvertuj DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1 skripte, neće znati status trenutnog Lista distribucije nadograđuje. Na primer, ako u paketu se nadograđuju 10 liste distribucije i pritisnete kombinaciju tastera Ctrl + C dok 7 liste distribucije prilikom nadogradnje, status će biti dostupan za prvu 6 distribucione liste. 7 status liste distribucije će biti nedostaje.

Kako da listu liste distribucije u organizaciji koji su već nadogradili, ali ne briše?

$migratedDls = get-DistributionGroup-Filter {pseudonim – kao što su "MigratedDl-*"} | Jedni objekat {$guid = $_. Alias.Replace("MigratedDl-",""); $group = get-UnifiedGroup $guid; Ako ($group - ne $null) {eho $_}}

Šta da radim ako sistem je isključivanja ili je zatvoreno PowerShell slučajno?

Ako sistem je zatvorili dok pokrećete Get-DlEligibilityList.ps1, ponovo pokrenite skriptu pomoću - ContinueFromPrevious prekidač.

Ako su isključivanje sistema dok vi Konvertuj DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1 skripte, ponovo pokrenite Konvertuj DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1 skriptu. Ne morate da ponovo pokrenite Get-DlEligibilityList.ps1 skriptu. Pogledajte najnovije arhive MigrationOutput.txt datoteke i provera stanja liste distribucije sa statusom „Pokretanje”.

Šta da radim u slučaju da SMTP adresu ne koriste ili SMTP adresu nije jedinstven?

Identifikujte primaoca koji koristi iste SMTP adresu koristeći Get-primaoca < SMTP > ili cmdlet Get-UnifiedGroup . Upućivanje poziva na koji objekat treba da imaju ovu SMTP ili listi distribucije / grupa / primalaca. Ažurirajte adrese na tih objekata pomoću – EmailAddresses parametar na skup UnifiedGroup ili skup DistributionGroup.

Izlaz mogu tiho iz datoteke DlEligibilityList.txt Konvertuj DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1 scenarija?

Izlaz iz DlEligibilityList.txt datoteke mogu tiho Konvertuj DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1 scenarija. U ovom slučaju, sve uslove distribucione liste i njihovi podaci će biti nadograđen. Liste distribucije koje nisu pogodna će se nadograditi. Ako postoji liste distribucije koje u DlEligibilityList.txt datoteci, to traje duže da biste pokrenuli skriptu od kada ga ponovo da proverim prihvatljivosti.

Zašto je i dalje kontakt kartice prikazuju liste distribucije? Šta treba da uradite da biste sprečili liste distribucije nadograđena da se pojavljuju u moj automatskog predloži liste?

 • Za Outlook

  • Kada neko pokuša da biste poslali e-pošte u programu Outlook tako što ćete otkucati ime grupe Office 365 nakon migracije, primalac će biti rešen kao listu distribucije umesto Office 365 grupu. Na kartici kontakta primaoca biće kontakt karticu za liste distribucije. Ovo je zbog primalaca keš ili Nicka keš imena u programu Outlook. E-pošte će biti poslata uspešno Office 365 grupu, ali može da uzrokuje zbunjenost pošiljaocu.

   Možete da izvršite korake u ovoj temi, informacije o Outlook dovršavanje da uspostavite početne vrednosti keša, što će da biste rešili ovaj problem.

 • Za Outlook na Vebu

Novim članovima grupe da dobro došli e-pošte u prijemnom poštanskom sandučetu?

ne. Postavku da biste omogućili welcome poruka je podešen na vrednost false podrazumevano. Ova postavka utiče na postojeće i nove članove grupe koji mogu da se pridruže kada se migracija završi. Ako od vlasnika grupe kasnije omogućava korisnicima gost, goste korisnicima nećete primiti dobrodošlice e-pošte u prijemnom poštanskom sandučetu. Članovi goste možete da nastavite rad sa grupom.

Šta se događa sa DL ako nadogradnju sa EAC ne uspe?

Nadogradnja će se dogoditi samo kada poziv se prosleđuje na server. Ako je Nadogradnja ne uspe, vaš distribucije će biti netaknuta. Oni će raditi kao ranije.

Najčešće parametara

 • ConvertClosedDlToPrivateGroup - podrazumevano liste distribucije pomoćnih biće konvertovane u privatnoj grupi. Ako ne želite da biste konvertovali u privatnoj grupi liste distribucije zatvoren, postavite parametar ConvertClosedDlToPrivateGroup na $false.

 • DeleteDlAfterMigration - ako ovaj parametar nije podešen da $true dok se izvršava na Konvertuj DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1, liste distribucije će se izbrisati ako se migracija završi.

 • NoOfConnections - broj paralelnog veza koje se mogu koristiti za migraciju. Opseg 1-3. Podrazumevana vrednost je 1. Ako odlučite da koristite 3 zatim će neće moći da otvorite bilo koji novi Exchange powershell sesije dok ne dovršite skripte.

 • Akreditiv - akreditive za prijavljivanje administratora za otvaranje novih sesija u slučaju da NoOfConnections nije naveden.

 • WorkingDir - putanju gde evidencije i izlazna datoteka sistema scenariju će biti uskladišten. Podrazumevana postavka: Trenutni direktorijum.

 • ContinueFromPrevious - kada ovaj parametar nije podešen tačno skripte puta da biste pogledali izlazna datoteka na prethodni pokrenete u radni direktorijum i nastavite sa mesta gde je zaustavljeno. Za ovu opciju da biste radili, WorkingDir prosleđena bi trebalo da bude isto kao i pokretanja iz koje je administrator želi da biste nastavili. Exchange ne skladištite neki status o prethodne Pokreni, on se skladišti u datotekama u polju WorkingDir. Ovaj parametar je dostupna samo u scenariju Get-DlEligibilityList.ps1 .

 • Svaki put kada se pokrene Konvertuj DistributionGroupToUnifiedGroup.ps1 skripte, bilo koji MigrationOutput.txt datoteka iz prethodnih migracije pokretanja arhiviraće se kao MigrationOutput_yyyyMMddHHmmss.txt i novi izlazna datoteka će biti kreirali. Ako želite da koristite istu ulaznu datoteku preko više se pokreće, uklonite one redove koji su dovršeni i zatim ponovo pokrenite. Scenario ne pamti prethodne izlaz tako da on će pokušati da ponovo nadogradnja obrađene distribucione liste i mogu da dovedu do iznad u vremenu. Rezultat će se prikazivati liste distribucije nije važeći ako liste distribucije je već nadogradili, u suprotnom, biće pokušajte ponovo.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×