Link nalog kupcu u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Otkucajte ili izaberite ime kupca   Otkucajte ime koje želite da povežete sa ovim nalogom kupca Small Business Accounting ili kliknite na ime klijenta sa liste.

Detalji o klijentu   Izaberite klijenta sa liste, a zatim izaberite stavku Detalji o klijentu da biste videli informacije o ovom kupcu.

Dodavanje naloga kao kupca   Kliknite na dugme da biste dodali izabrani nalog kao Small Business Accounting klijenta.

Raskidanje veze   Kliknite na dugme da biste uklonili vezu između izabranih naloga i Small Business Accounting klijenta.

Napomena : Da biste pristupili dijalogu Link nalog kupcu    , u meniju Programa Business Contact Manager izaberite stavku Nalozi. Kliknite dvaput na zapis naloga koji želite da otvorite. Na traci, kliknite na vezu ka računovodstveni.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×