Kursevi, video zapisi i uputstva za OneNote 2013

Početni

Kreiranje i organizovanje brzih beležaka (nearhiviranih beležaka)

Da li ponekad lepite veliki broj papirnih beležaka na monitor? OneNote 2013 vam pruža bolji način da se organizujete. Kad sledeći put padnete u iskušenje da uzmete lepljivu belešku, koristite brzu belešku umesto nje. Brze beleške su mini-verzije pravih OneNote stranica. One se automatski čuvaju u beležnici, a možete ih koristiti za zapisivanje beležaka dok radite.

Pogledajte na mreži (na engleskom Jeziku)

Kreiranje prve OneNote 2013 beležnice

Pogledajte ove video zapise da biste saznali kako da koristite OneNote 2013. Počnite sa novom verzijom da biste videli kako se obavljaju svakodnevni zadaci.

Gledajte na internetu

Oblikovanje beležaka

Brzo ste napravili neke beleške u programu OneNote 2013, ali sada želite da im poboljšate čitljivost, kako za sebe tako i za deljenje sa drugima. Pogledajte ovaj video zapis sa obukom da biste saznali kako da oblikujete tekst u programu OneNote 2013, uključujući prored, fontove i kopiranje oblikovanja pomoću četkice za oblikovanje.

Pogledajte na mreži (na engleskom Jeziku)

Oblikovanje stranica

Možete da oblikujete OneNote stranice da biste lakše hvatali beleške, saopštili ono što hoćete da kažete ili da biste beleškama jednostavno poboljšali izgled. Dodajte sliku i postavite je kao pozadinu, promenite boju stranice da biste napravili temu, dodajte redove na stranicu i sačuvajte stranicu kao predložak.

Pogledajte na mreži (na engleskom Jeziku)

Hvatanje beležaka na bilo kom uređaju

Beleške možete da hvatate na računaru i ažurirate ih na mobilnom telefonu ili nekom drugom mobilnom uređaju, ma gde se nalazili. Kada se vratite za računar, nastavite gde ste stali i ostanite sinhronizovani. OneNote je dostupan na iPhone, iPad, Android, Windows Phone i Symbian Belle uređajima. Idite ovde da biste našli veze za preuzumanja.

Gledajte na mreži (na engleskom Jeziku)

Korišćenje tabela u programu OneNote

Pogledajte neke nove funkcije za tabele u programu OneNote 2013, uključujući dodavanje, oblikovanje i sortiranje tabele, kao i konvertovanje tabele u Excel unakrsnu tabelu.

Gledajte na internetu (na engleskom Jeziku)

Vebinar: Povratak u školu uz OneNote

U ovom video zapisu pokazaćemo studentima kako da podese i počnu da koriste OneNote. Pored toga, pokazaćemo postojećim OneNote korisnicima neke malo poznate savete i trikove za brzo hvatanje beležaka.

Gledajte na internetu (na engleskom Jeziku)

Vebinar: Besplatan OneNote i nove alatke

Pre nego što se bacite na našu detaljnu obuku, pogledajte ovaj uvodni vebinar. Pokazaćemo vam kako OneNote može da bude beležnica za kuću, posao i školu na raznim uređajima. Pored toga, proći ćemo kroz mnoge nove alatke i aplikacije koje su se pojavile u martu 2014. Inače, OneNote se preuzima besplatno pa ćemo govoriti i o tome.

Gledajte na internetu (na engleskom Jeziku)

Vebinar: OneNote za planiranje (odmora)

U ovom vebinaru pokazaćemo vam kako OneNote može da se koristi za praćenje lista koje dvaput proveravate, velikog projekta ili čak za označavanje zaduženja u programu Outlook.

Gledajte na internetu (na engleskom Jeziku)

Vebinar: Deljenje uz OneNote

Beleške sa sastanka, planovi za odmore, liste namirnica, lične beleške – samo su neki od načina na koje možete da koristite OneNote. Usaglasite sve važne podatke na jednom mestu, a zatim se povežite sa uslugom OneDrive da biste delili ovu virtuelnu beležnicu sa sobom, drugim osobama i drugim uređajima.

Gledajte na internetu (na engleskom Jeziku)

Srednji

Prelazak na OneNote 2013

Pogledajte ove video zapise da biste prešli na OneNote 2013. Počnite sa novom verzijom da biste videli kako se obavljaju svakodnevni zadaci.

Gledajte na internetu

Vebinar: Onetastic za OneNote

Uz besplatan programski dodatak Onetastic možete da dodajete funkcije u verziju programa OneNote za računare. Pokazaćemo vam kako da ga preuzmete i isprobate u ovom snimku vebinara.

Gledajte na internetu (na engleskom Jeziku)

Pogledajte kurseve za ostale Office 2013 programe.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×