Kupovina, instaliranje, konfigurisanje ili deinstaliranje Office 2013 jezičkog paketa

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pomoću jezičkih paketa, možete da promenite jezik prikaza za Office 2013 aplikacije instalirane na računaru i koristi za proveru i uređivanje alatke i pomoći na željenom jeziku.

Svaki jezički paket je objedinjena tri jezičkih paketa za Project, Visio i Office. Ako vam sve tri jezički paketi, nakon preuzimanja jezik koji želite, možete da instalirate jezički paket samo za Office aplikacija vam je potrebna.

Jezički paketi moraju da se instaliraju kao dodatak verziji sistema Office na nekom drugom jeziku. Na primer, ako vam je na računaru instalirana nemačka verzija sistema Microsoft Office, možete kupiti i instalirati jezički paket za bilo koji dodatni jezik, na primer španski.

Napomena : Jezički paketi za Office 2010 i starije verzije imaju obustavljena i Office 2010 ili Office 2013 jezički paketi nije moguće koristiti sa Office 2003 ili Office 2007. Da, ali možete da vidite ako Microsoft Office jezičkog interfejs paketa (LIP) može biti dostupna jer i dalje možete da preuzmete besplatnu Lip-ovi za Office 2003 i Office 2007.

 1. Na stranici Office 2013 jezički paket , izaberite jezik koji želite i zatim kliknite na dugme kupite i Preuzmite odmah.

 2. Izaberite željene opcije i sledite uputstva za kupovina, preuzimanje i instaliranje jezičkog paketa.

 3. Ponovite proces instalacije za svaki jezički paket koji vam je potrebna.

Konfigurisanje jezičkog paketa u Office aplikaciji

Kada instalirate jezički paket, morate da konfigurišete u Office aplikaciji za nove željene opcije jezika.

Važno : Nakon instalacije, morate da napustite svim Office aplikacijama za promene stupile na snagu.

 1. Otvorite neku Office aplikaciju, na primer Word.

 2. Izaberite stavke Datoteka > Opcije > Jezik.

 3. U dijalogu Izbor jezika za uređivanje kliknite na strelicu Dodaj dodatne jezike za uređivanje, izaberite jezik koji želite da dodate i kliknite na dugme Dodaj.

Deinstaliranje jezičkog paketa

U operativnim sistemima Windows 10 i Windows 8

 1. Otvorite kontrolnu tablu tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na taster sa Windows logotipom i izabrati stavku Kontrolna tabla.

  Lista opcija i komandi koja se prikazuje kad pritisnete taster sa Windows logotipom i taster X

 2. U okviru Programi izaberite stavku Deinstaliranje programa i pratite uputstva.

U operativnom sistemu Windows 7 (Prikaz kategorije)

 1. Izaberite stavke Početak > Kontrolna tabla > Deinstaliraj program u okviru Programi.

 2. U dijalogu Deinstaliranje ili promena programa izaberite jezik Microsoft Office jezičkog paketa koji želite da deinstalirate, izaberite jezički paket, kliknite na dugme Deinstaliraj i pratite uputstva.

Srodne informacije

Office 2013 jezički paketi

Preuzimanja Office jezičkih interfejs paketa (LIP)

Da li mi je potreban jezički paket, paketa pribora za jezik (LAP) ili jezički interfejs paket (LIP)?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevede, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×