Kupovina aplikacija iz SharePoint prodavnice

SharePoint prodavnica je javna prodavnica kojoj možete pristupiti direktno sa SharePoint lokacije i gde možete kupiti aplikacije od nezavisnih programera za ličnu ili poslovnu upotrebu. Aplikacija za SharePoint sistem je mala, samostalna aplikacija koja se lako koristi i koja izvršava određeni zadatak ili zadovoljava poslovnu potrebu. Aplikacije možete dodati na lokaciju da biste je prilagodili pomoću određene funkcionalnosti ili da biste prikazali informacije.

Napomene   Office i SharePoint App prodavnice su opcionalne usluge kojima upravlja korporacija Microsoft ili njene filijale iz bilo kojeg od centara korporacije Microsoft širom sveta. Aplikacije dostupne u prodavnici obezbeđuju različiti izdavači aplikacija i podležu odredbama i uslovima, kao i izjavi o privatnosti izdavača aplikacije. Korišćenje bilo koje od ovih aplikacija može dovesti do prenosa podataka, skladištenja ili obrade u bilo kojoj zemlji u kojoj izdavač aplikacije, njene podružnice ili dobavljači usluga imaju objekte. Dostupnost određenih aplikacija i metoda plaćanja zavisi od regiona i usluge. Odredbe i uslove izdavača aplikacije i izjave o privatnosti možete pregledati pre nego što preuzmete i koristite takve aplikacije.

Snimak ekrana SharePoint prodavnice


Da biste dodali aplikaciju na lokaciju, morate imati bar dozvole „Puna kontrola“ za tu lokaciju. Ako ste vlasnik lokacije, već imate tu dozvolu.

 1. Na lokaciji na kojoj želite da dodate aplikaciju idite na Postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ > Dodaj aplikaciju.

 2. Na stranici „Vaše aplikacije“ izaberite stavku SharePoint prodavnica u navigaciji sa leve strane.

 3. Koristite opciju „Kategorije“ sa leve strane da biste filtrirali izbor i potražili željenu aplikaciju.

  Ili, ako već znate ime ili oznaku željene aplikacije, možete to otkucati u polju za pretragu i potražiti je direktno.

 4. Izaberite aplikaciju koju želite da dodate. Kliknite na dugme Detalji ili Kritike da biste saznali više o toj aplikaciji.

 5. Ako kupujete tu aplikaciju, koristite padajuću listu ispod cene da biste naveli da li aplikaciju kupujete za sopstvenu upotrebu ili za upotrebu od strane više osoba. Ukoliko je to potrebno, navedite koliko korisničkih dozvola želite da kupite.

 6. Da biste kupili aplikaciju, kliknite na dugme Kupi. (Ako je aplikacija besplatna, kliknite na dugme Dodaj.)

 7. Pratite korake da biste se prijavili na Microsoft nalog i kupili aplikaciju.

 8. Kada budete upitani da li želite da verujete aplikaciji, pregledajte odredbe & uslove i izjavu o privatnosti programera aplikacije i kliknite na dugme Pouzdana je.

 9. Aplikacija će se pojaviti na stranici „Sadržaj lokacije“. U aplikaciju možete otići tako što ćete kliknuti na nju na stranici „Sadržaj lokacije“ što će vas odvesti u aplikaciju.

Korisno je znati:

 • Microsoft nalog nije isto što i poslovni ili školski nalog. Ako još nemate Microsoft nalog, možete da se upišete.

 • Neke aplikacije u SharePoint prodavnici su besplatne, dok su ostale dostupne za kupovinu.

 • Ako administrator nije konfigurisao lokaciju za omogućavanje kupovine aplikacija od strane korisnika, i dalje možete zatražiti aplikaciju. osoba u vašoj organizaciji koja upravlja lokacijom kataloga aplikacije može odobriti ili zabraniti zahteve za kupovinu aplikacija.

Potrebna vam je podrška za određeni problem sa SharePoint prodavnicom?

Ako vam je potrebna pomoć za problem pri naplati u SharePoint prodavnici, idite na lokaciju Pomoć za Microsoft nalog.

Sledeći koraci i srodni zadaci

Dodavanje segmenta aplikacije na stranicu

Pronalaženje pomoći za SharePoint aplikaciju koju ste instalirali

Nadgledanje aplikacije za lokaciju

Uklanjanje aplikacije sa lokacije

Vrh stranice

Primenjuje se na: SharePoint admin center, SharePoint Server 2013 Central Administration, SharePoint Online, SharePoint Server 2013 Enterprise, SharePoint Foundation 2013, SharePoint Foundation 2013 Central Administration, SharePoint Server 2013 PreviewDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik