Kreiranje zapisa mogućnosti za poslovanje u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da kreirate na podaci o poslovnoj prilici će vam pomoći da bolje organizujete, upravljanje i praćenje važnih detalja o za poslovanje, uključujući faza prodaje, potencijalna vrednost, klijent interakcije i procenjena TE000129512. Možete da povežete stavke istorije komunikacije i dodavanje prilagođenih detalja pomoću korisnički definisanih polja i uređivanje liste za određena polja.

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Mogućnosti za poslovanje.

 2. Na standardnoj traci sa alatkama kliknite na dugme novo .

 3. Popunite obrazac mogućnosti za poslovanje tako što ćete koristiti za Opšte, Detalji, Istorijaili Korisnički definisana polja prikaza.

  Napomena : Možete da prilagodite obrasce priliku da biste dodali informacije koje su specifične za svoje preduzeće kreiranje korisnički definisanih polja ili uređivanje liste. Korisnički definisana polja su dostupne samo ako vi ili neko od članovima tima prilagodili ovaj obrazac.

  Za pomoć u vezi sa dovršavanjem obrazac, kliknite na dugme Dobijanje pomoći iz centra za pomoć za Office 365 pomoći

 4. Na glavnoj traci, u grupi Radnje kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Dodavanje informacija o perspektiva mogućnosti za poslovanje

Da biste pratili proizvoda ili usluga i drugim uslovima koje ste podelili sa potencijalnih klijenata, dodajte informacije o fazi prodaje i uslovi plaćanja zapis mogućnosti za poslovanje. Zatim, mogu da navedem mogućnosti za poslovanje po fazi prodaje da biste videli koje klijenti koji želite da pratite sa. Takođe možete prikazati informacije na matičnoj stranici Menadžera za poslovne kontakte, ili da kreirate izveštaj da biste odštampali informacije ili izvezete podatke u Excel *.

Navedite uslovi prodaje fazu i plaćanja

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Mogućnosti za poslovanje.

 2. Kreirajte ili otvorite zapis mogućnosti za poslovanje tako što ćete uraditi nešto od sledećeg:

  • Da biste kreirali novi zapis mogućnosti za poslovanje, na standardnoj traci sa alatkama, kliknite na dugme novo.

  • Da biste otvorili zapis mogućnosti za poslovanje, kliknite dvaput na zapis.

 3. Za novi zapis, uradite sledeće:

  • Otkucajte ime za mogućnost za poslovanje u polje naslov mogućnosti za poslovanje .

  • Kliknite na dugme Poveži sa , a zatim kliknite na kontakt ili poslovni kontakt za povezivanje sa mogućnošću za poslovanje. Više informacija o tome kako da se povežete sa kontaktom ili poslovnim kontaktom mogućnosti za poslovanje, pogledajte članak o povezivanja zapisa i stavki sa zapisom mogućnosti za poslovanje u Menadžeru za poslovne kontakte.

   Mogućnost za poslovanje naslov "i" Poveži sa su obavezna polja u obrascu mogućnosti za poslovanje.

 4. Ako je potrebno, u odeljku Status , na listi Prodaja fazu , kliknite na Predlog/cena citat.

 5. U odeljku uslovi , na listi Uslovi plaćanja , kliknite na dugme uslova plaćanja koji navedeno potencijalnom klijentu. Ili kliknite na dugme Uredi ovu listu da biste dodali prilagođeni termin na listu.

 6. U odeljku proizvodi i usluge izaberite neku od sledećih dugmadi:

  • Dodaj da biste dodali novu stavku na listi.

  • Uređivanje da biste promenili informacije o izabrane stavke.

  • Uklanjanje da biste izbrisali stavku sa liste.

   Za pomoć u vezi sa dovršavanjem Dodavanje ili Uređivanje dijalozima, kliknite na dugme " pomoć " u dijalogu.

 7. Ako želite, dodajte informacije u druga polja u obrascu.

Prikaz informacija o izgledi

Postoje različite načine za prikazivanje informacija o mogućnosti, uključujući i mogućnosti koje se nalaze na predlog/cena citat faza prodaje. Više informacija o tome kako da prikažete listu mogućnosti za poslovanje onako kako želite, potražite u sledećim temama:

 • Osnovni podaci o programu Business Contact Manager matičnu stranicu. U dijalogu Dodavanje ili uklanjanje sadržaja izaberite Otvorene mogućnosti za poslovanje . Da biste sortirali mogućnosti predlog/cena citat faza prodaje, kliknite na kolonu Faza prodaje , a zatim pomerite se na predlog/cena citat mogućnosti za poslovanje.

  Savet : Da biste prikazali kolonu uslovima plaćanja, Prilagođavanje prikaza Liste otvorene mogućnosti za poslovanje . U dijalogu Prikaži polja kliknite na korisnički definisana polja u fascikli, kliknite na dugme Uslovi plaćanjai zatim kliknite na dugme Dodaj. Za više informacija o dodavanju kolone, pogledajte članak Dodavanje kolone.

 • Osnovni podaci o prikazima u Menadžeru za poslovne kontakte. Na Listi fascikli, kliknite na dugme mogućnosti za poslovanje. U meniju Prikaz postavite pokazivač na Trenutni prikaz, a zatim kliknite na dugme Faza prodaje tako što ćete.

  Savet : Da biste prikazali kolonu uslovima plaćanja, Prilagođavanje prikaza Liste otvorene mogućnosti za poslovanje . U dijalogu Prikaži polja kliknite na korisnički definisana polja u fascikli, kliknite na dugme Uslovi plaćanjai zatim kliknite na dugme Dodaj. Za više informacija o dodavanju kolone, pogledajte članak Dodavanje kolone.

 • Izveštaji o Menadžera za poslovne kontakte. Prikazivanje Prilika levak izveštaj. Mogućnosti za poslovanje su grupisani po faza prodaje u izveštaju.

  Savet : Da biste prikazali kolonu Uslovi plaćanja , kliknite na dugme Izmeni izveštaj. U oknu Izmeni izveštaj , izaberite stavku kolone. U okviru koloneizaberite stavku Osnovni kolone, a zatim izaberite stavku Uslovi plaćanja.

Samostalno izdanje programa Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte može da se koristi sa Excel 2007 ili Excel 2003.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×