Kreiranje veza ka dokumentima u programu SharePoint Workspace 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da kreirate veze ka dokumentima u alatki za dokumente 2010 i da ih postavite u bilo koju lokaciju obogaćenog teksta. Na primer, možda ćete nalepite vezu ka dokumentu u poruci člana, teme diskusijeili ćaskanje stavkeili u Microsoft Word dokument.

Napomena : Da bi korisnik mogao da sledi vezu ka datoteci u alatki za dokumente, on mora da bude član radnog prostora koji sadrži alatku.

Da biste kreirali vezu ka dokumentu, uradite sledeće:

  1. Kliknite desnim tasterom miša na dokument ka kojem želite da kreirate vezu, a zatim izaberite stavku Kopiraj kao vezu.

  2. Idite na mesto za obogaćeni tekst na koje želite da nalepite vezu.

  3. Kliknite desnim tasterom miša i izaberite stavku Nalepi.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×