Kreiranje uvlačenja prvog reda

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Uvlačenjem prvog reda se prvi red pasusa uvlači više od ostalih redova u pasusu. Koristite taster Tab da biste kreirali uvlačenje prvog reda u programu Word Online.

  1. Postavite kursor na početak prvog reda u pasusu.

  2. Pritisnite taster Tab.

Kada pritisnete taster Enter na kraju pasusa koji ima uvlačenje prvog reda, Word će automatski oblikovati sledeći pasus na isti način. Da biste uklonili uvlačenje, postavite kursor na početak prvog reda i pritisnite taster Backspace.

Ako želite još precizniju kontrolu nad uvlačenjima, a imate verziju programa Word za računare, koristite komandu Otvori u programu Word.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Promene koje izvršite u programu Word za računare i dalje će biti sačuvane u Word Online. Više informacija potražite u članku Kreiranje prvi red otkucanog teksta u programu Word 2013 ili Prilagođavanje uvlačenja i razmaka u programu Word za Mac. Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet : Word Online besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Najnovije objave, potražite na lokaciji Office Online blog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×