Kreiranje, skladištenje i deljenje prezentacije na mreži

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da kreirate prezentaciju u oblaku pomoću OneDrive, što može da biste olakšali pristup, skladištenje i deljenje datoteka sa drugima. Ako nemate Microsoft nalog, pogledajte članak prijavljivanje za Microsoft nalog.

 1. U usluzi Office Online odaberite PowerPoint Online.

  Izaberite PowerPoint na mreži

 2. U okviru Hajde da započnemo odaberite Nova prazna prezentacija.

  Nova prazna prezentacija

 3. Da biste imenovali datoteku prezentacije, na narandžastoj Traci na vrhu izaberite postojeće ime datoteke, kao što je Prezentacija1 i otkucajte novo ime datoteke.

  Preimenovanje datoteke na narandžastoj traci vrha

 4. Počnite sa pravljenjem prezentacije.

  Napomena : PowerPoint Online automatski čuva promene dok radite i skladišti datoteku u OneDrive. Takođe pogledajte: Čuvanje prezentacije lokalno.

Za detaljna uputstva o tome kako da kreirate osnovnu prezentaciju u programu PowerPoint Online, pogledajte Osnovni zadaci u programu PowerPoint Online.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×