Kreiranje sadržaja za više dokumenata

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste kreirali sadržaj koji kombinuje naslove iz više dokumenata, možete da koristite polje RD (referentni dokument).

Pre nego što počnete:

 • Potvrdite da je svaki dokument ima stilove naslova ili nivoe prikaza strukture primenjeno na stavke koje želite da se pojavi u sadržaju.

 • Ako je moguće postavite svih dokumenata u istoj fascikli, tako da možete da kopirate i nalepite taj deo putanju datoteke.

Kreiranje sadržaja

 1. Otvorite dokument u kojem želite da postavite tabele od sadržaja, a zatim izaberite mesto na koje želite da umetnete sadržaj.

 2. Na kartici Reference, u grupi Sadržaj kliknite na dugme Sadržaj.

  Alternativni tekst

 3. Kliknite na dugme sadržaj u galeriji, ili kliknite na dugme Umetni sadržaj, izaberite željene opcije i zatim kliknite na dugme u redu.

 4. Ako vidite poruku koja kaže da Nema tabele stavke sadržaja pronašao, tu grešku će biti ispravljeno nakon što ste dodali polje RD.

 5. Pritisnite tastere ALT + F9 da biste videli kôd polja "Sadržaj".

 6. Pritisnite taster ENTER da biste započeli novi red.

 7. Na kartici Umetanje, u grupi Tekst izaberite stavku Brzi delovi, a zatim izaberite stavku Polje.

  Grupa „Tekst“

 8. Na listi imena polja izaberite polje RD.

 9. U polju ime datoteke ili URL ADRESA otkucajte putanju i ime za dokument koji želite da uključite i zatim kliknite na dugme u redu.

Napomena : Ako želite da otkucate kodove umesto pomoću dijaloga polje RD, pritisnite kombinaciju tastera CTRL + F9, a zatim u uglaste zagrade ({}), otkucajte RD i na putanji, koristeći dvostrukom. Na primer, otkucajte RD C:\\Manual\File1.docx.

 1. Ponovite korake 7-10 za svaki dokument koji želite da uključite.

 2. Pritisnite tastere ALT + F9 da biste sakrili kodove polja i prikazali rezultate polja.

 3. Pritisnite taster F9 da biste ažurirali sadržaj.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudskim interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×