Kreiranje sadržaja

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste kreirali sadržaj koji se lako može ažurirati, prvo primenite stilove naslova – Naslov 1 i Naslov 2, na primer – na tekst koji želite da uključite u sadržaj. Više informacija o stilovima naslova potražite u članku Dodavanje naslova.

Naslov 1

Word pronalazi te naslove, koristi ih da bi kreirao sadržaj, i možeažurirati sadržaj kad god vi izmenite tekst naslova, niz ili nivo.

  1. Kliknite na mesto na koje želite da umetnete sadržaj – najčešće blizu početka dokumenta

  2. Izaberite stavke Reference > Sadržaj i zatim izaberite stavku Automatski sadržaj iz galerije stilova.

Meni „Sadržaj“

Ako izaberete stavku Ručna tabela, Word će umetnuti tekst čuvara mesta koji kreira izgled sadržaja. Ručna tabela se ne ažurira automatski.

Možete da prilagodite izgled sadržaja. Na primer, možete da promenite font, broj nivoa naslova za prikaz i da li ćete da prikažete tačkaste linije između stavki i brojeva stranica. Da biste saznali kako, pogledajte članak Oblikovanje sadržaja.

Više informacija o sadržaja

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×