Kreiranje rukom pisanog potpisa za e-poruke na Tablet PC računaru

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Korišćenjem funkcija za pisanje perom u Microsoft Office 2007, možete da koristite Tablet PC i pero za tablet za kreiranje rukom pisanog potpisa za e-poruke.

Microsoft Office Outlook 2007 vam omogućava da kreirate prilagođene e-pošte potpisa sastavljenu od teksta i slika. Dodavanje rukom pisanog potpisa za potpis e-pošte programa Outlook, a zatim možete da podesite Outlook da automatski dodate potpisa u odlaznim porukama ili dozvoljava da ručno dodati potpis kada želite da uradite.

Izaberite neku od sledećih mogućnosti:

Korak 1: Kreiranje potpisa

Korak 2: Dodavanje potpisa u poruke

1. korak: kreiranje potpisa

 1. U otvorenoj poruci, na kartici Poruka, u grupi Pero tapnite na dugme Započni pisanje.

 2. Perom napišite potpis u telu poruke.

 3. Na kartici Pero tapnite na dugme Izaberi objekte, a zatim na svoj potpis da biste ga izabrali.

  Napomena : Ako ima razmaka između slova i reči u potpisu, možda ćete morati da izaberete više stavki.

 4. Tapnite i zadržite pero na ekranu i kada se pojavi priručni meni, tapnite na stavku Kopiraj.

 5. Meni "potpis" Dodirnite izvan izabranog teksta, a zatim na kartici Umetanje , u grupi Uključi , dodirnite stavku potpis, a zatim dodirnite potpisa.

 6. Na kartici Potpis za e-poštu tapnite na dugme Novo.

 7. Unesite ime za potpis, a zatim tapnite na dugme U redu.

 8. Tapnite u okvir za tekst Uređivanje potpisa i zadržite pero na ekranu dok se ne pojavi priručni meni, a zatim tapnite na stavku Nalepi.

 9. Ako odaberete, možete da dodate druge elemente, kao što su tekst, vaš elektronska vizitkartaili druge slike. Više informacija o pravljenju potpisa potražite u članku Kreiranje i dodavanje potpisa u poruke.

 10. Kada završite sa kreiranjem potpisa, kliknite na dugme U redu.

Napomena : Potpis koji ste upravo kreirali neće se pojaviti u trenutno otvorenoj poruci, već ga morate ručno umetnuti u poruku. Više informacija potražite u odeljku „2. korak: dodavanje potpisa porukama“.

Vrh stranice

2. korak: dodavanje potpisa porukama

Možete da podesite potpis koji će se automatski dodavati u odlazne poruke ili možete ručno da umetnete potpis kada je potreban.

 • Automatsko umetanje potpisa

  1. Meni "potpis" U novoj poruci, na kartici poruka , u grupi Uključi dodirnite potpis, a zatim dodirnite stavku Potpisi.

  2. U odeljku Odaberite podrazumevani potpis, sa liste Nalog e-pošte izaberite nalog e-pošte kojem želite da dodelite potpis.

  3. Sa liste nove poruke izaberite potpis koji želite.
   Potpis za nove poruke

  4. Ako želite da se potpis dodaje u odgovore na poruke i u prosleđene poruke, sa liste Odgovori/prosleđene poruke izaberite potpis. Ukoliko to ne želite, izaberite stavku nijedan.

  5. Tapnite na dugme U redu.

 • Ručno umetanje potpisa

  1. Insert a signature U novoj poruci, na kartici poruka , u grupi Uključi dodirnite potpis, a zatim izaberite željeni potpis.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×