Kreiranje reklamnog natpisa

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da kreirate pomoću Wordreklamnog natpisa. Postoje različiti tipovi banera: banera koji rade na vrhu jedne stranice, kao što su memorandum ili letka i "proizvođača stilu" banera koji su prekinula, kao što su one koje čita "Srećan rođendan" ili "Čestitamo." Ovaj članak vas vodi kroz proces za kreiranje svaki tip.

U ovom članku

Dodavanje reklamni natpis za jednu stranicu

Koristite ovaj metod da biste kreirali reklamni natpis koji se izvršava na vrhu jedne stranice, kao što je u ovom snimku ekrana.

Ovaj baner se proteže u vrhu jedne stranice.
 1. Kliknite dvaput u gornjoj oblasti dokumenta da biste otvorili u zaglavlju.

 2. Ako želite da koristite grafiku u natpisu, kliknite na dugme Umetni > slike (da biste koristili jedan od sopstvene slike) ili Umetanje > Slike na mreži. Izaberite sliku koju želite da koristite.

  Važno : Kada koristite slike na mreži, uverite se da pregledate određene dozvole za bilo koju sliku želite da koristite da biste se uverili da možete u skladu sa tim.

 3. Ako treba da podesite visinu i širinu slike, izaberite sliku, a zatim koristite karticu " Oblikovanje alatki za slike " da biste oblikovali sliku po potrebi.

 4. Da biste dodali tekst reklamni natpis, kliknite na dugme Umetni > WordArti izaberite željeni stil.

 5. Okvir za tekst se pojavljuje sa "Tekst ovde" u okvir za tekst. Otkucajte tekst koji želite da koristite u reklamni natpis.

 6. Da biste prilagodili stil teksta, izaberite okvir za tekst, koristite karticu " Oblikovanje alatki za crtanje " i Budite kreativni. Takođe možete da promenite font i veličinu fonta koristite karticu " Početak ".

Kreiranje reklamnog natpisa proizvođača stilu

Ovaj stil reklamni natpis radi odlično za rođendane, office skupove, matura ili druge prazničnih događaje. Ovi natpisi obično su napravljeni nekoliko stranica snimio zajedno čine dugo reklamnog natpisa.

Za ovaj baner postoji jedno slovo na svakoj stranici.

Najlakši način da to uradite je da počnete sa predloškom reklamnog natpisa.

 1. Otvorite Wordi na ekranu predložak koji neposredno se otvara, otkucajte natpis u okviru koji se čita, "potražite predloške na mreži." Kliknite na ikonu " Pretraži ".

  Potražite stavku „Baner“ na početnoj stranici sa predlošcima.
 2. Pronađite reklamni natpis koji vam se dopada. Ne mora da bude tačno ono što želite. Možete da ga prilagodite.

 3. Kliknite na dugme Kreiraj. Word se otvara sa natpisu spremni da uredite. Ako vam se dopada reklamni natpis kao, možete da je odštampate.

 4. Opcionalno, uredite predložak. Ovo se odvija zabavna i kreativnost. Možete da uradite sledeće:

  • Uređivanje slika u pozadini.

  • Brisanje slika u pozadini i dodali sopstvene slike.

  • Promena fonta, veličinu fonta ili boja fonta.

  • Personalizovanje tekst, na primer, promenite "Srećan rođendan" da "Happy 40 rođendan!"

Promenite sliku u pozadini

Da biste uredili sliku u pozadini, treba da kliknete na sliku predloška da biste pronašli sliku objekat. Mnoge reklamni natpis predloške dodate sliku u pozadini u zaglavlje i podnožje dokumenta, dok drugih predložaka koristite slike na stranici. Kada kliknete na sliku koju objekta, pogledajte ivicu oko slike i ikone " Opcije rasporeda " u gornjem desnom uglu.

Ikona „Opcije rasporeda“.
 1. Izaberite sliku koju želite da uredite. Ako ne možete da pronađete sliku objekata na stranici, kliknite dvaput u zaglavlje ili podnožje stranice da biste videli sliku da je dodat tamo.

 2. Korišćenje kartice " Oblikovanje alatki za slike " da biste prilagodili sliku.

 3. Ako želite da koristite neku drugu sliku, sliku izbrisati iz predloška. (Izaberite sliku i pritisnite taster Delete.)

 4. Kliknite na dugme Umetni > slike (da biste koristili jedan od sopstvene slike) ili Umetanje > Slike na mreži. Izaberite sliku koju želite da koristite.

  Važno : Kada koristite slike na mreži, uverite se da pregledate određene dozvole za bilo koju sliku želite da koristite da biste se uverili da možete u skladu sa tim.

 5. Promena veličine i prilagođavanje slike po potrebi na kartici " Oblikovanje alatki za slike ".

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevede, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Dodavanje slike u zaglavljima i podnožjima

Prilagođavanje slika oštrina, svetlina i kontrast

Promena veličine slike

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×