Kreiranje radnog prostora dokumenta iz unutar dokumenta

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Robert bogue Tako što ćete Robert Bogue
U SharePoint pastir Vodič za krajnje korisnike, 18 knjizi, sadrži uputstva korak po korak za krajnje korisnike izvršite 116 uobičajene zadatke sa SharePoint. U programu Microsoft Office SharePoint Server MVP, radim sa sistemom SharePoint dana "Taho" 2000. Korporativni izdanja ova knjiga, uključujući verzije sa prikazi rada na ekranu zadaci, može biti licenciran. Da radite i međunarodno iz moje baza u Indianapolisu.

Jedna od najvećih prednosti korišćenja Microsoft Office SharePoint Server 2007 je mogućnost za saradnju na dokumentima korišćenjem radnog prostora dokumenta. Kao što su za radni prostor za sastanke, radni prostor dokumenta pravi infrastrukture na lokaciji tima gde korisnici mogu da raspravljaju o doprinos i uredite bilo koji dokument. Office SharePoint Server 2007 je takođe blisko integrisan sa Microsoft Office 2007. Mnogo Office 2007 izdanje programa možete da koristite za kreiranje radnog prostora dokumenta. U "Kreiranje za dokument radnog prostora u sistemu Office," Rob vam pokazuje kako to da uradite.

Ovaj članak je isečka iz u SharePoint pastir Vodič za krajnje korisnike tako što ćete Robert Bogue. Kliknite na sliku ispod da biste saznali kako da kupim ovu knjigu. sharepoint pastir Vodič za naslovnu stranicu krajnjim korisnicimaOstali članci istog autora

Microsoft Office SharePoint Server 2007


Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×