Kreiranje, prikaz ili brisanje planova grupe

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2000, Exchange Server 2003 ili Exchange Server 2007 naloga. Većina kućnih i ličnih naloga ne koristi Microsoft Exchange. Za više informacija o Microsoft Exchange naloge i kako da biste utvrdili koju verziju Exchange nalog povezuje, pogledajte veze u odeljku takođe pogledajte.

Kalendar grupe raspored olakšava kombinovane planove broja osoba ili resursa na prvi pogled. Grupni raspored može da sadrži sve kontakte ili resurse iz javne fascikle.

Možete da kreirate i sačuvate više grupnih rasporeda, svaki prikazuje grupu osoba ili resursa. Na primer, jedan grupni raspored može da sadrži sve zaposlene u odeljenju. Drugi grupni raspored može da sadrži sve soba za konferencije u zgrade.

Pored provera rasporeda za organizovanje sastanaka drugih osoba, takođe možda ćete morati da biste planirali resurse, kao što je soba za konferencije gde planirate da održite sastanak ili projektor za slajdove koje planirate da koristite za prezentaciju. Pre nego što možete da zakažete resursa, Microsoft Exchange Server administrator mora da kreira nalog za poštansko sanduče na Exchange serveru i morate imati odobren dozvolu za planiranje resursa, zajedno sa povezane resurse.

Dok prikazujete grupnog rasporeda, možete brzo zakazivanje sastanka sa ili neke ili sve članove grupe za slanje e-pošte. Da dobijete najnovije informacije o zauzetosti za svakog člana grupe pre nego što planirate sastanak, i koristite automatski izbor da biste pronašli vreme kada su svi članovi grupe besplatno.

Kalendar grupe podrazumevano sadrži detalje o svakoj prikazanoj, osim ako vlasnik stavku označio kao privatnu.

 1. U kalendaru, u meniju Radnje izaberite stavku Prikaži planove grupe.

 2. Uradite nešto od sledećeg:

  • Kreiranje grupnog rasporeda   

   1. U dijalogu Planove grupe izaberite stavku novo.

   2. Otkucajte ime novog plana grupe, a zatim kliknite na dugme u redu.

   3. Kliknite na dugme Dodaj druge, a zatim izaberite stavku Dodaj iz adresara ili Dodaj javnu fasciklu.

   4. Izaberite imena ili javne fascikle koje želite da dodate, a zatim kliknite na dugme u redu.

   5. Kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

  • Prikazivanje grupnog rasporeda   

   1. Izaberite grupni raspored koji želite da prikažete, a zatim kliknite na dugme Otvori.

  • Brisanje plana grupe   

   1. Izaberite grupni raspored koji želite da izbrišete, a zatim izaberite stavku Izbriši.

Napomena : Da biste osvežili podatke o zauzetosti za grupni raspored, kliknite na dugme Opcije, a zatim kliknite na dugme Osveži zauzetosti.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×