Kreiranje prezentacije iz slajdova u biblioteci slajdova

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Važno: Biblioteke slajdova SharePoint dostupna je samo u SharePoint 2010. Dodatne informacije potražite u članku obustavljene funkcije i izmenjena funkcionalnost u programu Microsoft SharePoint 2013.

U biblioteci slajdova je na specijalan tip biblioteke u Microsoft Office SharePoint Server 2007 koje možete da koristite za deljenje i ponovnu upotrebu Microsoft Office PowerPoint 2007 slajdova na centralnoj lokaciji. Iako možete da skladištite PowerPoint 2007 slajdova u biblioteci dokumenata, korake opisane u ovom članku primenjuju se samo na biblioteke slajdova.

Kada vi ili članovi tima prikupite slajdove u biblioteci slajdova, možete ponovo da koristite te slajdove da biste kreirali Office PowerPoint 2007 prezentaciju direktno iz sistema Office SharePoint Server 2007. Iz biblioteke slajdova možete da izaberete sve ili samo određene slajdove koje ćete koristiti u prezentaciji.

Kopiranje slajda u prezentaciju

Napomena: Pre nego što kreirate PowerPoint 2007 prezentaciju iz slajdova iz biblioteke slajdova, prvo morate da kreirate biblioteku slajdova u sistemu Office SharePoint Server 2007, a zatim da objavite slajdove u biblioteci. Takođe, Office PowerPoint 2007 mora biti instaliran na računaru. Više informacija o kreiranju biblioteke slajdova ili dodavanju slajdova u biblioteku slajdova pronaći ćete u odeljku Takođe pogledajte.

 1. Na traci Brzo pokretanje kliknite na vezu za biblioteku slajdova koja sadrži slajdove za prezentaciju.

  Ako se ne pojavi ime biblioteke, izaberite stavku Prikaz celog sadržaja lokacije i zatim kliknite na ime biblioteke.

  Važno: Biblioteke slajdova podržavaju samo PowerPoint 2007 .pptx datoteke koje sadrže više slajdova ili .ppt datoteke koje sadrže samo jedan slajd.

 2. Potvrdite izbor u poljima za potvrdu pored slajdova koje želite da objavite u PowerPoint 2007 prezentaciji.

 3. Kliknite na dugme Kopiraj slajd u prezentaciju.

 4. U dijalogu Kopiranje slajdova u PowerPoint izvršite neke od sledećih radnji:

  • Izaberite da li želite da sačuvate izvorno oblikovanje slajda.

  • Potvrdite izbor u polju za potvrdu Obavesti me kad se ovaj slajd promeni ako želite da dobijate obaveštenja kada neko promeni slajd koji ste dodali u prezentaciju iz biblioteke slajdova.

   Napomena: Ako su neke prezentacije otvorene u programu PowerPoint u trenutku kada kopirate slajdove iz biblioteke slajdova, možete da izaberete opciju Kopiraj u otvorenu prezentaciju, a zatim da izaberete prezentaciju u koju želite da uključite slajdove. Ova opcija nije dostupna ako PowerPoint prezentacija nije otvorena.

 5. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×