Kreiranje predloška obrasca sa karticama

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da dizajnirate predložak obrasca da biste koristili kartice za prebacivanje sa prikaza za prikaz, kao i koristite kartice u Internet Explorer 7.0. Microsoft InfoPath Blog tima: kartice prikazuje Dodavanje kartica u predložak obrasca. Kartice su odličan način za izlaganje druge prikaze u obrazac koji je zasnovan na predlošku obrasca.

Više informacija o zadacima u poruke na blogu, potražite u sledećim člancima:

Ako želite predloška obrasca za imitiranja čarobnjaka kako bi bila lakša za korisnike za popunjavanje, pogledajte članak Kreiranje predloška obrasca koji funkcioniše kao čarobnjaka.

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Ako ovaj članak je koristan za vas, recite nam tako što ćete glasanje u okviru odeljka je koristan ove informacije na dnu ovog članka. Ako nije bilo korisno, voleli bismo to znati. (Više detaljna može biti o problem bolje.)

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×