Kreiranje predloška obrasca koji funkcioniše kao čarobnjaka

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Čarobnjaci funkcionisati ispravno kada želite da biste prošli kroz proces sa više koraka, kao što je podešavanje programa ili popunjavanje obrasca, jednu stranicu odjednom. Ako ne pronađete korisnike želite da koristite čarobnjak za popunjavanje obrazaca, pogledajte članak Microsoft InfoPath Blog tima: čarobnjaci (i ne govorimo Harry Potter) da biste saznali kako da kreirate predložak obrasca koji funkcioniše kao čarobnjaka. Možete da kreirate čarobnjaka bez pisanja jedan red koda.

Da biste kreirali predložak obrasca koji funkcioniše kao čarobnjaka, prvi put kreirate prikaze, zatim dodate kontrole i dugmad prikazi i na kraju dodajete pravila koja pomerite se na prethodni ili sledeći prikaz. Ti prikazi služiti kao stranice čarobnjaka. Poruke na blogu i ima pokazivači će vam pomoći da ako je ovo prvi put kreiranje čarobnjaka.

Više informacija o zadacima u ovom blogu potražite u sledećim člancima:

Ako biste radije koristili kartice da biste prikazali druge prikaze u predlošku obrasca, pogledajte članak Microsoft InfoPath Blog tima: kartice da biste saznali kako da dodate kartice u predlošku obrasca.

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Ako ovaj članak je koristan za vas, recite nam tako što ćete glasanje u okviru odeljka je koristan ove informacije na dnu ovog članka. Ako nije bilo korisno, voleli bismo to znati. (Više detaljna može biti o problem bolje.)

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×