Kreiranje pravila na osnovu pošiljaoca e-poruke ili primalaca

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U četiri koraka možete da kreirate i primenite pravilo koje premešta e-poruke na osnovu pošiljaoca ili primaoca e-poruku koju čitate. Na primer, ako čitate poruku iz Kari Hensien, možete da kreirate pravilo koje premešta sve poruke od Kari Hensien fasciklu koju navedete.

Savet : Da biste kreirali pravila za naprednije, pogledajte članak Upravljanje e-porukama pomoću pravila.

Premeštanje svih poruka sa pošiljalac poruke

  1. Na kartici Početak , u grupi Premeštanje kliknite na dugme pravila, a zatim izaberite stavku Uvek premesti poruke od.

  2. Izaberite fasciklu i zatim kliknite na dugme U redu.

Novo pravilo koje premešta sve buduće poruke od određenoj osobi se kreira. Pravilo i odmah pokreće i premešta poruke koje se podudaraju u aktivnom otvorenoj fascikli.

Vrh stranice

Premestite sve poruke koje šaljete poruku primaoca

  1. Na kartici Početak , u grupi Premeštanje kliknite na dugme pravila, a zatim izaberite stavku Uvek premesti poruke u.

  2. Izaberite fasciklu i zatim kliknite na dugme U redu.

Novo pravilo koje premešta sve buduće poruke koji se šalju u navedenom primaocu se kreira. Pravilo i odmah pokreće i premešta poruke koje se podudaraju u aktivnom otvorenoj fascikli.

Vrh stranice

Uređivanje ili brisanje pravila

  • Na kartici Početak , u grupi Premeštanje kliknite na dugme pravila, a zatim izaberite stavku Upravljaj pravilima & upozorenjima.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×