Kreiranje potpisa u aplikaciji pošta za Windows 10

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kad dodate nalog e-pošte u Pošta za Windows 10, možete početi da šaljete e-poruke. Prilagođeni potpis možete dodati svaku e-poruku.

Dodavanje potpisa e-poruke

Pošta za Windows 10 dolazi uz podrazumevani potpis: Sent from Mail for Windows 10. Ako imate više naloga, možete da kreirate potpis za svaki nalog zasnovan na tekstu.

  1. Odaberite stavke postavke > potpis.

  2. Odaberite stavku nalog ili potvrdite izbor u polju Primeni na sve naloge .

  3. Uverite se klizač za Korišćenje potpisa e-pošte podešen nai unesite potpis. Možete da unesete više redova teksta. Potpis se automatski čuva.

Napomene: 

  • Ne možete da kreirate hiperveze, promenili font ili boju fonta potpisa ili dodajte slike.

  • Potpis može biti ili isključivanje za određeni nalog. Ako isključite potpis za jednu ili sve naloge, ne možete dodati potpis ručno tokom kreiranja nove poruke.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Najčešća pitanja u vezi sa aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“ za Windows 10

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×