Kreiranje potfascikli

Važno : Ovaj članak je mašina prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da bi e-adresa organizovane, možete da kreirate potfascikle ili ličnih fascikli pomoću alatke za novu fasciklu.

 1. Izaberite fasciklu > Nova fascikla.

  Na kartici „Fascikla“ izaberite stavku „Nova fascikla“.

  Savet : Takođe možete kliknite desnim tasterom miša bilo koje fascikle u Oknu sa fasciklama i izaberite stavku Nova fascikla.

  Možete da napravite novu potfasciklu pomoću menija koji se dobija kada se klikne desnim tasterom miša.
 2. Otkucajte ime fascikle u okvir za tekst ime . U padajućem meniju Sadržaj fascikle kliknite na dugme Pošta "i" objavi stavke.

 3. U okviru izaberite gde želite da stavite ovu fasciklu izaberite fasciklu u okviru koji želite da postavite u novu potfasciklu.

 4. Kliknite na dugme u redu. Kreira se potfasciklu.

  Pravi se nova potfascikla.

  Savet : Nakon što kreirate potfasciklu, možete da premestite bilo koju od e-adresa na novu potfasciklu tako što ćete ih prevući iz drugih fascikli i otpuštajući ih u novu potfasciklu. Takođe možete kliknite desnim tasterom miša e-poruku i izaberite stavku Premesti. Izaberite stavku potfasciklu koju želite.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Tasterske prečice za Outlook

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×