Kreiranje podstranice u programu OneNote Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U programu OneNote Online, podstranice su dobar način da vizuelno organizujete stranice koje pripadaju zajedno. Na primer, ako imate godišnji i mesečni sastanak beleške, godišnji beleške može da bude na glavnoj stranici u beležnici i možete spuštanje mesečni stranica ispod njega tako da se pojavljuju kao Srodne podstranice.

Pre nego što možete da kreirate podstranicu, moraćete najmanje dve stranice: jednu stranicu da bude na glavnoj stranici (nadređeni), a najmanje jednu stranicu da bude prvi podstranicu odmah ispod njega (podređeni). Ako je Beležnica prazna, prvo dodajte neke stranice.

Da biste spustili bilo koju stranicu na podstranicu u programu OneNote Online, uradite sledeće:

  1. Kliknite desnim tasterom miša (PC) ili kontrole klika (Mac) ime stranice koju želite da spustite nivo na podstranicu, a zatim izaberite stavku Povećaj uvlačenje.

    Možete da učinite na dva puta na istoj stranici. (Ne zaboravite, ovo funkcioniše samo za imena stranice prikazane ispod na prvu stranicu u odeljku. Ne možete praviti na prvu stranicu u odeljku podstranicu.)

  2. Da biste promenili nivo uvlačenja u bilo kom trenutku ili Podignite nivo podstranice glavne stranice, kliknite desnim tasterom miša (PC) ili kontrole klika (Mac) ime podstranicu, a zatim izaberite stavku Smanji uvlačenje jedan ili dva puta kao potrebne.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×