Kreiranje padajuće liste

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Padajuće liste olakšavaju popunjavanje informacija u radnom listu i možete da ih koristite u programu Excel Online ako su dodate u radni list u Excel aplikaciji za računare. Poznate i kao validacija podataka, padajuće liste još uvek nije moguće kreirati u programu Excel Online. Ako imate Excel aplikaciju za računare, evo kako možete to da uradite:

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel , a zatim sledite uputstva u ovoj temi: Kreiranje padajuće liste.

Dugme „Otvori u programu Excel“

Kad završite sa dodavanjem padajućih lista, sačuvajte radnu svesku i biće dostupna tamo gde ste je otvorili u programu Excel Online.

Da biste bili obavešteni o ispravkama za funkcije programa Excel Online, posećujte Microsoft Excel blog.

Excel Online besprekorno radi sa Office za stone računare. Možete da probate ili kupite najnoviju verziju sistema Office.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×