Kreiranje organizacionog grafikona u sistemu Office

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Poslednji put ažurirano 2014-10-23

Možete da odaberete između nekoliko metoda da biste napravili organizacioni grafikon koji prikazuje odnose izveštavanja između pojedinaca i grupa u organizaciji.

Organizacioni grafikon

Evo opcija u zavisnosti od toga koji Office 2013 program želite da koristite:

Alatke za organizacione grafikone

Odnosi se na sledeće Office 2013 programe.

Opis

SmartArt grafika

Excel, Outlook, PowerPoint ili Word

SmartArt grafika omogućavaju vam da kreirate profesionalni izgled organizacionog grafikona sa slikama i uključite ih u e-poštu, radnih listova, dokumente i prezentacije. SmartArt grafike najbolje funkcionišu ako organizacionog grafikona ima 30 ili manje oblika.

Besplatni predlošci za organizacioni grafikon na mreži

PowerPoint

Brzo počnite da pravite sledeći organizacioni grafikon i preuzmite besplatne predloške za organizacioni grafikon na mreži sa lokacije Office.com. Ovi predlošci za organizacioni grafikon su unapred dizajnirani za osobe koje nemaju mnogo vremena za pravljenje i oblikovanje grafikona.

Visio

Visio (prodaje se odvojeno)

Visio vam pruža najveći broj alatki i najveću fleksibilnost za pravljenje sofisticiranih organizacionih grafikona za organizaciju. Najbolje funkcioniše za male ili velike organizacione grafikone sa najviše 1000 oblika i može da uveze podatke iz programa Excel ili iz sistema Exchange Server.

Uputstva potražite u člancima:

Programski dodatak „Organizacioni grafikon“ za Office

Excel, PowerPoint ili Word

Organization Chart je programski dodatak za Office programe koji možete da instalirate, a zatim dodate grafikon u dokument, prezentaciju ili radni list. Nije bilo značajnijih ispravki za ovaj programski dodatak od njegovog izdavanja u programu PowerPoint 1995 i nema planova za dodavanje funkcija u budućnosti.

Važno : Nove ili postojeće organizacione grafikone (napravljene pomoću programskog dodatka „Organizacioni grafikon“) ne možete da konvertujete u Smart Art grafiku ili Visio organizacioni grafikon.

Da biste napravili organizacioni grafikon pomoću ovog programskog dodatka, instalirajte programski dodatak „Organizacioni grafikon“ za Office.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×