Kreiranje organizacionog grafikona sa slikama

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ključne reči    organizacioni grafikon; Dodavanje slika; Dodavanje slike

Ako želite da biste prikazali odnose izveštavanja u preduzeću ili organizaciji, možete da kreirate SmartArt grafiku koja koristi organizacioni grafikon sa slikama. Organizacioni grafikon sa slikama je u novi raspored SmartArt grafike koji možete besplatno preuzeti sa Lokacije Microsoft Office Online. Pomoću SmartArt grafike u Microsoft Office Excel 2007, Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft Office PowerPoint 2007ili Microsoft Office Word 2007, možete da kreirate organizacioni grafikon sa slikama i uključite u radni list, e-poruku, prezentaciju ili dokument.

Ovaj članak govori o kreiranju organizacioni grafikon koji sadrži slike. Da biste kreirali organizacioni grafikon bez slika, dodavanje više polja Organizacioni grafikon, ili Animiranje organizacionog grafikona potražite u članku Kreiranje organizacionog grafikona.

Organizacioni grafikon sa slikama

 1. U dokumentu, prezentaciji, unakrsnoj tabeli ili e-poruci, na kartici Umetanje, u grupi Ilustracije izaberite stavku SmartArt.

  Grupa „Ilustracije“ na glavnoj traci

 2. U galeriji Izbor SmartArt grafike izaberite stavku Hijerarhija i kliknite dvaput na stavku Organizacioni grafikon sa slikama.

 3. Da biste dodali sliku, u polju gde želite da dodate sliku, kliknite na ikonu "slike" Ikona slike , pronađite fasciklu koja sadrži sliku koju želite da koristite, izaberite datoteku slike, a zatim kliknite na dugme Umetni.

 4. Tekst možete uneti na jedan od sledećih načina:

  • Kliknite na okvir u SmartArt grafici i otkucajte tekst.

   Napomena : Najbolji rezultati se postižu ukoliko koristite ovu opciju kada dodate sva željena polja.

  • Kliknite na čuvar mesta [Tekst] u oknu za tekst, a zatim upišite tekst.

  • Kopirajte tekst sa drugog mesta ili iz drugog programa, kliknite na čuvar mesta [Tekst] u oknu za tekst, a zatim nalepite tekst.

   Napomena : Ako okno za tekst nije vidljivo, kliknite na kontrolu.

   Kontrola okna za tekst

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×