Kreiranje obrasca pomoću alatke „Više stavki“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Obrazac sa više stavki, koji je poznat i kao kontinuirani obrazac, omogućava vam da istovremeno prikažete informacije iz više zapisa. Podaci su raspoređeni u redove i kolone (slično listu sa podacima), a istovremeno je prikazano više zapisa. Međutim, budući da je u pitanju obrazac, postoji više opcija prilagođavanja nego u slučaju list sa podacima. Možete da dodate funkcije kao što su grafički elementi, dugmad i druge kontrole.

Kreiranje obrasca sa više stavki

  1. U oknu za navigaciju izaberite tabelu ili upit koji sadrži podatke koje želite da vidite u obrascu.

  2. Na kartici Kreiranje, u grupi Obrasci, kliknite na dugme Više stavki. Ako dugme Više stavki nije dostupno, izaberite stavku Još obrazaca i kliknite na dugme Više stavki.

    Access kreira obrazac i prikazuje ga u prikazu rasporeda. U prikazu rasporeda možete da menjate dizajn obrasca dok prikazuje podatke. Na primer, možete da prilagodite veličinu okvira za tekst tako da odgovara podacima.

  3. Da biste počeli da koristite obrazac, prebacite se na prikaz obrasca:

    • Na kartici Početak, u grupi Prikazi kliknite na dugme Prikaži, a zatim izaberite stavku Prikaz obrasca.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×