Kreiranje nove stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U programu OneNote, možete da zadržite pisanje na stranici za dokle god želite – nikada ne ćete ponestaje prostora. Ako želite da se organizujemo, možete da kreirate dodatne stranice u bilo kom trenutku.

  1. Na desnoj strani prozora, iznad kolone jezičaka stranica, kliknite na dugme Dodaj stranicu.

    Dodavanje još stranica u beležnice.

  2. Otkucajte naslov stranice u oblast za naslov na vrhu stranice i pritisnite Enter.

Stranice možete da organizujete prevlačenjem njihovih jezičaka nagore ili nadole u koloni sa karticama stranice. Da biste dobili stvari koje treba da izgledaju tačno onako kako želite, možete da primenite predložak na stranicu i možete kreirati podstranice.

Savet :  Ako slučajno kreirate dodatnu novu stranicu koja vam nije potrebna, kliknite na njenu karticu desnim tasterom miša i zatim izaberite Izbriši.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×