Kreiranje nove podlokacije na drugom jeziku

Kreiranje nove podlokacije na drugom jeziku

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Lokacije i kolekcije lokacija podrazumevano se prikazuju na jeziku na koji je proizvod podešen. Ako ste administrator kolekcije lokacija, možete da izaberete jezike koje želite da stavite na raspolaganje za korisnički interfejs lokacije. Ako je administrator kolekcije lokacija podesio i druge moguće jezike, onda možete da kreirate podlokacije na jezicima drugačijim od podrazumevanog jezika. Na primer, ako je podrazumevani jezik engleski, možete kreirati lokacije na japanskom ili na jeziku hindi.

Prvo se uverite da se nalazite na mestu u okviru svoje lokacije na kojem želite da kreirate novu podlokaciju. Takođe se uverite da imate dozvolu koja je barem ekvivalentna članstvu u grupi „Dizajneri“ na toj lokaciji.

  1. Kliknite na dugme Postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ > Sadržaj lokacije.

  2. Na stranici „Sadržaj lokacije“ kliknite na nova podlokacija.

Napomena :  Ako se na stranici „Sadržaj lokacije“ ne pojavi nova podlokacija, onda nemate dozvolu da kreirate podlokaciju. Ako je potrebno, kontaktirajte svog administratora u vezi s promenom dozvola koje imate.

  1. Unesite Naslov i ime URL adrese za lokaciju i izaberite predložak.

  2. U odeljku „Izbor predloška“, koristeći padajući meni, izaberite jezik na kojem želite da kreirate lokaciju. Na ovoj stranici možete da promenite dozvole i postavke navigacije za lokaciju.

Napomena :  Ako administrator kolekcije lokacija nije podesio podršku za više jezika, u padajućem meniju neće se pojaviti drugi jezici koje možete da izaberete.

  1. Kada budete zadovoljni početnim postavkama, kliknite na dugme Kreiraj.

SharePoint kreira novu podlokaciju sa korisničkim interfejsom na podrazumevanom jeziku koji ste izabrali.

Ako istu lokaciju želite da objavite na drugim jezicima, pogledajte članak Kreiranje višejezičke veb lokacije. Za opšti prikaz funkcije korisničkog interfejsa na više jezika (MUI) i višejezičkih veb lokacija pogledajte članak Uvod u višejezičke funkcije.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×