Kreiranje nove kontakte iz istog preduzeća

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da koristite funkciju " Novi kontakt iz istog preduzeća " da biste smanjili vreme i trud kada dodajete više kontakata iz istog preduzeća ili druge organizacije koje dele istu osnovnu kontakt informacijama među njene članove.

Nakon što ste uneli informacije o kontaktu za jedan kontakt iz preduzeća, on postaje "predložak" na kojoj mogu biti zasnovana drugih kontakata. Možete da učinite sa kontaktima koju ljudi poslati, i.

Napomena : Ova funkcija radi sa kontakte koji su zajednički; informacija Kontakti posebno ne moraju da budu deo kompanije ili druge organizacije.

Kontakti koje kreirate od ovog predloška kontakta će sadržati informacije iz sledećih polja obrazac za kontakt (ako je uključeno u predložak kontakt):

  • Preduzeće

  • Adresa Veb stranice

  • Broj telefona na poslu

  • Broj faksa preduzeća

  • Poslovnu adresu

Kada kreirate novi kontakt iz predloška, možete da personalizujete ostale informacije po potrebi za svakog korisnika. Kontakti će biti automatski sačuvane u istoj fascikli kao originalnog kontakta.

Kreiranje novog kontakta iz istog preduzeća

  1. Otvorite kontakt koji želite da koristite kao predložak.

  2. Na kartici kontakt , kliknite na strelicu pored dugmeta Sačuvaj i novo, a zatim izaberite stavku novi kontakt iz istog preduzeća.

  3. Dodajte informacije koje su karakteristične za novi kontakt.

  4. Kliknite na dugme Sačuvajte i zatvorite.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×