Kreiranje nove beležnice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada instalirate i prvi put pokrenete OneNote, biće kreirana beležnica. Nove beležnice možete kreirati u bilo kom trenutku – i možete ih imati koliko god želite.

 1. Izaberite stavke Datoteka > Novo da biste prikazali opcije Nova beležnica.

  Proces „Nova beležnica“ u programu OneNote

 2. Odaberite na kom mestu želite da kreirate novu beležnicu (na primer, OneDrive ili Računar).

  Napomene : 

  • Da biste kreirali beležnicu u sistemu SharePoint, pogledajte članak Kreiranje i deljenje beležnice na SharePoint lokaciji.

  • Najbolje je da biste kreirali beležnicu na OneDrive ili na drugoj deljenoj lokaciji. Kada beležnicu u oblaku, i dalje privatno je (osim ukoliko odaberete da je delite sa drugima). Najveći pogodnosti skladištenje beležnicu u oblaku znači da ćete moći da biste došli do njega sa računara, pametnog telefona ili bilo kog uređaja povezanih Veb – i uvek će biti ažuriran. Ako koju ste već kreirali beležnicu na računaru, možete da premestite ga u usluzi OneDrive.

 3. Pratite uputstva za lokaciju koju ste odabrali.

 4. Kad nova beležnica bude kreirana, pojaviće se na listi „Beležnice“.

Svaka nova beležnica sadrži odeljak sa praznom stranicom. U bilo kom trenutku možete da kreirate dodatne odeljke i da dodate nove stranice u beležnicu.

Napomena :  Beležnice koje su trenutno otvorene pojavljuju se na listi „Beležnice“, koju možete prikazati tako što ćete kliknuti na strelicu pored imena aktuelne beležnice.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×