Kreiranje lokacije projekta

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Lokacije projekta koriste se za dodavanje zadataka i dodeljivanje zadataka osobama u organizaciji, za skladištenje dokumentacije koja se odnosi na projekat i upravljanje njome, kao i za praćenje događaja tima projekta u zajedničkom kalendaru.

Da biste kreirali novu lokaciju projekta:

 1. Na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Sadržaj lokacije.

 2. U okviru Podlokacije izaberite stavku Nova podlokacija.

 3. U okviru Naslov i opis upišite Naslov nove lokacije projekta koji je u skladu sa imenom projekta i napravite kratak Opis lokacije.

 4. U okviru Adresa Veb lokacije obezbedite deo URL adrese koji će se koristiti za pristup lokaciji projekta.

 5. U okviru Izbor predloška izaberite stavku Lokacija projekta.

 6. U okviru Dozvole odaberite da li će nova lokacija koristiti iste dozvole kao nadređena lokacija ili sopstvene, jedinstvene dozvole.

  Savet: Kada donesete ovu odluku, razmislite o tome ko može da pristupi nadređenoj lokaciji i da li želite da te osobe mogu takođe da prikažu lokaciju projekta i/ili vrše promene na njoj. Možda je prikladnije koristiti jedinstvene dozvole za lokaciju projekta ukoliko informacije projekta zahtevaju veću bezbednost.

 7. U okviru Navigacija odaberite da li želite da veza ka projektu bude uvrštena na traku za brzo pokretanje i/ili na gornju traku sa vezama nadređene lokacije.

 8. U okviru Nasleđivanje navigacije odaberite da li želite da koristite gornju traku sa vezama sa nadređene lokacije na lokaciji projekta.

 9. Kliknite na dugme Kreiraj da biste kreirali novu lokaciju projekta.

To je to. Lokacija projekta je kreirana i možete početi da je koristite.

Ako odaberete korišćenje jedinstvenih dozvola za lokaciju projekta u 6. koraku, odmah ćete biti prebačeni na stranicu na kojoj možete da podesite ko može da pristupi lokaciji projekta i šta te osobe mogu da rade na lokaciji. Više informacija o ovom procesu potražite u članku Podešavanje koje osobe mogu da prikazuju i menjaju lokaciju novog projekta.

Ako odaberete nasleđivanje dozvola sa nadređene lokacije lokacije projekta, sve osobe koje imaju pristup nadređenoj lokaciji moći će na isti način da pristupe i lokaciji projekta. Na primer, osobe koje su podešene kao posetioci na nadređenoj lokaciji, podešene su kao posetioci i na lokaciji projekta.

Kada podesite lokaciju projekta, sledeći korak može biti Dodavanje zadataka u projekat ili Dodavanje osoba u tim projekta.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×