Kreiranje lokacija sa radnim prostorom za sastanke

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Radni prostor za sastanke je Web lokacija za prikupljanje svih informacija i materijala za više sastanaka. Ako su vaši materijali za sastanke – kao što su dnevni redovi, povezani dokumenti, ciljevi i zadaci – često rasuti, radni prostor za sastanke vam može pomoći da ih sve čuvate na jednom mestu.

Ovaj članak sadrži:

Kako mogu da koristim lokaciji radnog prostora sastanka?

Gde mogu da kreiram lokaciji radnog prostora sastanka?

Biranje predloška radnog prostora za sastanke

Kreiranje ili veza ka lokaciji radnog prostora sastanka prilikom kreiranja događaja

Kreiranje lokacije radnog prostora za sastanke bez kreiranja događaja

Kako mogu da koristim lokaciju radnog prostora za sastanke?

Radni prostor za sastanke nudi mesto gde učesnici sastanka mogu da potraže najažurnije informacije o sastanku, bilo da upravljate dugoročnim projektom sa periodičnim sastancima ili planirate mali događaj.

Radni prostor za sastanke

1. Opis sastanka

2. Kartice Stranica

3. Meni za prilagođavanje radnog prostora za sastanke

4. Lista Učesnici

5. Biblioteka dokumenata

Evo nekoliko načina kako možete da koristite lokaciju radnog prostora za sastanke:

 • Pre sastanka objavite dnevni red, listu učesnika i dokumente o kojima planirate da se diskutuje.

 • Tokom sastanka dodajte zadatke, zabeležite odluke i pregledajte povezane dokumente.

 • Posle sastanka objavite zapisnik, dodajte naknadne informacije i pratite status zadataka.

Napomena: Na lokaciju radnog prostora za sastanke učesnici ne mogu listama da dodaju stavke kao što su objave, biblioteke dokumenata i diskusije šaljući ih e-poštom. Učesnici treba stavke da dodaju direktno u listu lokacije radnog prostora za sastanke.

Vrh stranice

Gde mogu da kreiram lokaciju radnog prostora za sastanke?

Lokaciju radnog prostora za sastanke možete da kreirate kada dodate neki događaj kalendaru u sistemu Windows SharePoint Services 3.0 ili možete da kreirate novu lokaciju radnog prostora za sastanke bez kreiranja događaja.

Zavisno od programa, novu lokaciju radnog prostora za sastanke ćete možda moći da kreirate iz aplikacije za rad sa e-poštom ili sa kalendarom koja je kompatibilna sa sistemom Windows SharePoint Services, kao što je Microsoft Office Outlook 2007. Više informacija potražite u pomoći aplikacije za rad sa e-poštom ili sa kalendarom.

Napomene: 

 • Da biste kreirali lokaciju radnog prostora za sastanke, morate imati dozvolu za njeno kreiranje. Više informacija potražite od vlasnika ili administratora lokacije.

 • Administratori i vlasnici lokacija imaju zahtevani nivo dozvole za kreiranje lokacija radnog prostora za sastanke. Ako ste administrator ili vlasnik lokacije i želite da omogućite drugim članovima tima da kreiraju lokacije radnog prostora za sastanke, možete da odobrite dozvolu za kreiranje lokacija grupi kojoj pripadaju članovi tima.

 • Ako uspostavite grupu periodičnih sastanaka iz aplikacije za rad sa e-poštom ili sa kalendarom koja je kompatibilna sa sistemom Windows SharePoint Services, kao što je program Office Outlook 2007, ne možete da uklonite vezu za samo jedan sastanak u grupi. Vezu možete da uklonite samo za celu grupu. Nakon što vezu uklonite, lokaciju radnog prostora za sastanke ne možete ponovo povezati sa nekim zahtevom za sastanak. Ipak, originalni zahtev za periodične sastanke možete povezati sa drugom lokacijom radnog prostora za sastanke.

Vrh stranice

Biranje predloška radnog prostora za sastanke

Predložak birate kada kreirate lokaciju radnog prostora za sastanke. Predložak nudi osnovnu strukturu i izgled lokacije radnog prostora za sastanke.

Predložak je samo polazna tačka – možete da dodajete ili brišete stavke i da menjate izgled lokacije nakon što je kreirate. Na raspolaganju su sledeći predlošci:

 • Osnovni radni prostor za sastanke    Ovaj predložak je dizajniran za planiranje, organizovanje i praćenje sastanka. On uključuje stavke Ciljevi, Učesnici, Dnevni red i Biblioteka dokumenata.

 • Prazan radni prostor za sastanke    Ovaj predložak kreira lokaciju praznog radnog prostora za sastanke koji treba da prilagodite svojim potrebama.

 • Radni prostor operativnog sastanka    Ovaj predložak je dizajniran za pregledanje dokumenata i beleženje svih odluka donetih na sastanku. On uključuje stavke Ciljevi, Učesnici, Dnevni red, Biblioteka dokumenata, Zadaci i Odluke.

 • Radni prostor za društvene sastanke    Ovaj predložak vam pomaže da planirate društvena događanja, kao što su kompanijski izlet ili proslava vašeg kluba. Možete mu dati ozbiljan izgled ili se zabavljati i učiniti ga upadljivim. Ovaj predložak sadrži stavke Učesnici, Uputstvo za nalaženje, Slika/Logotip, Šta poneti, Diskusije i Fotografije (Biblioteka slika).

 • Radni prostor za sastanak sa više stranica    Ovaj predložak nudi osnovu sa više strana za planiranje, organizovanje i praćenje sastanka. Sadrži stavke Ciljevi, Učesnici i Dnevni red. Osim toga, sadrži dve prazne stranice koje možete da prilagodite svojim potrebama.

Savet: Iako vam predlošci ubrzavaju početak, lokaciju radnog prostora možete da prilagodite dodavanjem i menjanjem funkcija.

Vrh stranice

Kreiranje lokacije radnog prostora za sastanke ili povezivanje sa njim prilikom kreiranja događaja

Ova procedura vam omogućava da kreirate lokaciju radnog prostora za sastanke kada neki događaj dodate kalendaru.

 1. Izaberite ime kalendara na traci „Brzo pokretanje“ ako kalendar još nije otvoren.

  Ako se ime vašeg kalendara ne pojavljuje, kliknite na vezu Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim izaberite ime kalendara.

 2. Na na novo meni Meni „Novo“ , kliknite na dugme Nova stavka.

 3. Dopunite informacije o događaju, kao što su mesto održavanja, početni i završni datum.

  Da biste lokaciju radnog prostora za sastanke koristili za periodični događaj, kao što je onaj koji se dešava istim danom svake sedmice, potvrdite izbor Neka ovo bude događaj koji se ponavlja pored stavke Ponavljanje, a zatim izaberite željene opcije.

 4. U dnu strane potvrdite izbor Koristite radni prostor za sastanke da biste organizovali učesnike, dnevni red, dokumenate, zapisnike i druge detalje vezane za ovaj događaj.

 5. Kliknite na dugme U redu.

 6. U odeljku Kreiraj ili poveži stranice Novi ili postojeći radni prostor za sastanke koja će se pojaviti, postupite na neki od sledećih načina:

  • Ako nemate lokaciju radnog prostora za sastanke:

   1. Izaberite stavku Kreiraj novi radni prostor za sastanke i unesite željene informacije, uključujući naslov i zadnji deo Web adrese lokacije.

   2. Kliknite na dugme U redu, a zatim na stranici Biranje predloška koja će se pojaviti izaberite predložak po želji.

  • Ako imate lokaciju radnog prostora za sastanke na koju želite da se povežete, izaberite stavku Poveži sa postojećim radnim prostorom za sastanke, a zatim u padajućoj listi izaberite lokaciju radnog prostora za sastanke.

 7. Kliknite na dugme U redu.

Savet: Po želji možete da prilagodite lokaciju radnog prostora za sastanke ili možete da počnete sa dodavanjem informacija o sastanku u liste, kao što su stavke za Dnevni red.

Vrh stranice

Kreiranje lokacije radnog prostora za sastanke bez kreiranja događaja

 1. Idite na Web lokaciju gde želite da dodate lokaciju radnog prostora za sastanke.

  1. Izaberite stavku Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim kliknite na dugme Kreiraj na stranici „Sav sadržaj lokacije“.

   Savet: U većini slučajeva možete umesto toga da koristite meni Radnje na sajtu Slika dugmeta da biste dovršili ovaj korak.

 2. U listi Web stranice izaberite stavku Lokacije i radni prostori.

 3. Unesite informacije o lokaciji radnog prostora koju želite da kreirate, kao što su naslovi i zadnji deo Web adrese lokacije.

 4. U odeljku Predložak dokumenta ispod teksta Izaberi predložak izaberite karticu Sastanci.

 5. Izaberite predložak radnog prostora za sastanke koji želite da koristite.

 6. Kliknite na dugme Kreiraj.

Savet: Po želji možete da prilagodite lokaciju „Radni prostor za sastanke“ ili možete da počnete sa dodavanjem informacija o sastanku u liste, kao što su stavke za Dnevni red.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×