Kreiranje logotipa pomoću dizajnerske galerije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pojednostavite kreiranje logotipa za kompaniju izmenom nekog od logotipa iz dizajnerske galerije.

  1. Kliknite na mesto u publikaciji na koje želite da logotip bude postavljen.

  2. Na traci sa alatkama Objekti kliknite na dugme Objekat dizajnerske galerije Slika dugmeta , a zatim izaberite stavku Logotipi.

  3. Izaberite željeni dizajn logotipa, izaberite željenu grafiku i opcije teksta  – na primer, dodajte dva reda teksta sa logotipom  – a zatim kliknite na dugme Umetni objekat.

  4. U okviru za tekst izaberite tekst, a zatim upišite željeni tekst da biste zamenili tekst čuvara mesta u logotipu.

  5. Da biste zamenili sliku čuvara mesta u logotipu, kliknite na okvir slike u logotipu, kliknite desnim tasterom miša na sliku, izaberite stavku Promeni sliku, a zatim izaberite željenu sliku.

Napomena : Logotipi kreirani pomoću dizajnerske galerije nisu povezani sa skupom poslovnih informacija. Ako želite da sačuvate logotip dizajnerske galerije i da ga dodate skupu poslovnih informacija, potrebno je da ga sačuvate kao sliku i da ga dodate u skup poslovnih informacija. Veze ka dodatnim informacijama o promeni logotipa potražite u odeljku Takođe pogledajte.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×