Kreiranje komunikacije lokacije u sistemu SharePoint Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kreiranje SharePoint Online komunikacije lokacije za deljenje vesti, izveštaji, status i druge informacije u vizuelno formatu. Komunikacije lokacija se odaziva i možete da vidite iz bilo kog mesta na bilo kom uređaju.

Napomene : 

 • Kada kreirate lokaciju komunikacije, grupu Office 365 nije kreiran. Međutim, da biste kreirali komunikacije lokacije, morate imati dozvolu za kreiranje Office 365 grupe u Outlook. Više informacija potražite u članku kontrolisanje ko može da kreira Office 365 grupama .

 • Neke funkcionalnosti se postepeno uvode u organizacije koje su se opredelile za program „Prvo izdanje“. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Da li da kreiram komunikacije lokaciji ili lokaciji tima?

Korišćenje komunikacije lokacije za emitovanje informacija za široku publiku. Sa lokacijom za komunikaciju, obično samo mali skup članova doprinos sadržaj koji je opsega koji koriste mnogo veću publiku. Ako želite da sarađujete sa drugim članovima tima ili sa drugim osobama na određeni projekat, na lokaciji tima je bolji izbor. Sa lokacije tima, obično sve ili većina članovi mogu da doprinose sadržaja na lokaciju i informacije koje je ograničen na samo članovi tima ili projekta i određene osobe zainteresovane.

Korake za kreiranje lokacije komunikacije

 1. Prijavite se u Office 365. Pomoć potražite u članku gde se prijavljuje Office 365.

 2. U gornjem levom uglu stranice, izaberite ikonu aplikacije pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , a zatim izaberite SharePoint pločicu. Ako ne vidite SharePoint pločica, kliknite na pločicu lokacija ili sve ako SharePoint nije vidljivo.

 3. Na vrhu SharePoint matičnu stranicu, kliknite na dugme + Kreiranje lokacija i izaberite opciju za komunikaciju lokacije .

  Kreiranje lokacije komande

  Odaberite tip lokacije u sistemu SharePoint Online

  Napomena : Ako ne vidite vezu + Kreiranje lokacija , samouslužnog kreiranja lokacije može da se onemogući u Office 365. Obratite se osobi administriranje Office 365 u vašoj organizaciji da kreirate na lokaciji tima. Ako ste administrator zakupca, pogledajte članak Upravljanje kreiranja lokacije u sistemu SharePoint Online da omogućite samouslužno kreiranje lokacija za vašu organizaciju.

 4. Izaberite jednu od sledećih dizajn lokacije:

  • Tema da biste delili informacije kao što su vesti, događaja i drugi sadržaj.

  • Da biste koristili fotografije ili slike da biste pokazali proizvoda, tima ili događaja showcase .

  • Prazan da biste kreirali sopstveni dizajn.

  Odaberite dizajn lokacije komunikacije

 5. Imenujte novu lokaciju komunikacije, a u polje Opis lokacije, dodajte neki tekst koji omogućava ljudima da znaju namene vaše lokacije.

 6. Kliknite na dugme Završi. Na lokaciju će se kreirati i pojaviće se između lokacija koje pratite. Na lokaciju će ne nasleđuju postavke dozvola ili navigaciju drugih lokacija. Da biste delili lokaciju komunikacije sa drugima, pogledajte članak Deljenje lokacije.

Napomena : Ako ekrana se ne podudaraju sa slikama iznad, to znači da je vaš administrator ima Podešavanje klasični lokacije kreiranja iskustvo kreiranja lokacije. Pogledajte koju verziju sistema SharePoint koristim? više detalja.

Sledeći koraci

Pošto ste kreirali lokaciju komunikacije, Saznajte kako možete da prilagodite i iskoristite na najbolji način da:

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×