Kreiranje kanala u usluzi Office 365 Video i upravljanje njime

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Office 365 Video će se zameniti Microsoft Stream. Da biste saznali više o nova usluga video preduzeća koja dodaje obaveštavanje video saradnja i Saznajte više o prelaza planova za trenutni Office 365 Video klijente, pogledajte članak Migriranje tok iz Office 365 Video.

Da biste otpremili video zapis u Office 365 Video, otpremite ga na određeni kanal. Na primer, kanal možete da koristite za video zapise o određenoj temi ili za video zapise za grupu, kao što je odeljenje ili tim. Administratori kanala u organizaciji mogu da kreiraju kanale, a svakim kanalom mogu zasebno da upravljaju osobe koje imaju vlasničku dozvolu za kanal. Ovaj članak opisuje kako je brzo i jednostavno kreirati kanal, upravljati njime i otpremati video zapise na njega u usluzi Office 365 Video.

U ovom članku:

 • Kreiranje kanala. Kreirajte kanal kako bi ljudi mogli da otpreme video zapise na njega.

 • Upravljanje kanalom. Otpremajte video zapise, kontrolišite ko može da uređuje ili prikazuje kanal i izvršavajte druge zadatke u vezi sa upravljanjem kanalom.

Uz Office 365 Video dobijate unapred konfigurisani kanal koji se zove Zajednica. Svi iz organizacije podrazumevano mogu da urede i prikažu kanal Zajednica, ali te dozvole možete da promenite ako želite. Na primer, možete da promenite dozvole uređivača za kanal Zajednica tako da samo određene osobe mogu da otpremaju video zapise na njega. Informacije o dozvolama uređivača i prikazivača kanala potražite u odeljku Promena dozvola kanala u nastavku ovog članka. Kanal Zajednica možete i da izbrišete ako vam nije potreban. Dodatne informacije potražite u odeljku Brisanje kanala u nastavku ovog članka.

Kreiranje kanala

Morate da imate dozvolu administratora kanala da biste kreirali kanal. Svako u organizaciji podrazumevano ima dozvolu administratora kanala. Samo administrator video zapisa može da promeni ko ima dozvolu administratora kanala. Informacije o dozvoli administratora video zapisa i dozvoli administratora kanala potražite u odeljku Promena dozvola administratora za Office 365 Video portal u odeljku Upravljanje Office 365 Video portalom.

Osoba koja kreira kanal automatski ima vlasničku dozvolu za taj kanal i može drugim osobama da da dozvolu za njegovo uređivanje. Informacije o dozvoli vlasnika kanala potražite u odeljku Promena dozvola kanala u nastavku ovog članka.

Da biste kreirali kanal

 1. Prijavite se u Office 365 kao korisnik koji ima dozvolu administratora kanala.

 2. Izaberite Office 365 pokretanje aplikacija Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , a zatim izaberite pločicu video zapisa .

 3. Na Office 365 Video gornjoj traci za navigaciju sa leve strane odaberite stavku Kanali, a zatim sa desne strane stavku + Novi kanal.

  Dugme „Kanali“ i dugme „+ Novi kanal“

 4. U dijalogu Započinjanje novog kanala uradite sledeće:

  1. Unesite ime za novi kanal.

  2. U okviru Odaberi boju kanala, izaberite boju za novi kanal.

  Opcija „Kreiraj kanal“ u usluzi Office 365 Video
 5. Odaberite stavku Kreiraj.

Upravljanje kanalom

Ovaj odeljak opisuje procedure za upravljanje kanalom, koje možete da obavite samo ako imate vlasničku dozvolu ili dozvolu uređivača za kanal:

Informacije o dozvoli vlasnika kanala potražite u odeljku Promena dozvola kanala u nastavku ovog članka.

Izbor kanala za upravljanje

Da biste upravljali kanalom, najpre morate da ga izaberete.

Da biste izabrali kanal za upravljanje

 1. Prijavite se u Office 365 kao korisnik koji ima vlasničku dozvolu ili dozvolu uređivača za kanal kojim želite da upravljate. Informacije o dozvolama kanala potražite u odeljku Promena dozvola kanala u nastavku ovog članka.

 2. Izaberite Office 365 pokretanje aplikacija Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ , a zatim izaberite pločicu video zapisa .

 3. Na Office 365 Video gornjoj traci za navigaciju odaberite stavku Kanali.

  Dugme „Kanali“ na gornjoj traci za navigaciju usluge Office 365 Video
 4. Izaberite kanal za koji imate vlasničku dozvolu ili dozvolu uređivača. Više informacija o dozvoli kanala potražite u odeljku Promena dozvola kanala u nastavku ovog članka.

Otpremanje video zapisa

Dok god imate kanala vlasnik ili uređivač dozvolu za kanal, možete da otpremite video zapis da biste ga sa bilo kog mesta u okviru Office 365 Video. Takođe možete da otpremite više video zapisa na kanal u isto vreme. Informacije o dozvola kanala potražite u članku Promena dozvola kanala u nastavku ovog članka. Informacije o video formati koji su kompatibilni sa Office 365 Videopotražite u članku Video formati koji rade u usluzi Office 365 Video.

Originalna video datoteka je uskladištena u SharePoint Online u vreme otpremite video zapisa i broji odnosu na kvotu skladišta. Više informacija potražite u članku Upravljanje ograničenjima skladišta kolekcije lokacija.

Da biste olakšali korisnicima pronalaženje video zapisa kada koristite pretragu, može biti korisno da budu ujednačeni kako naslov i opisuju video zapisa kada ste ih otpremili. (Možete i da promenite ove informacije u bilo kom trenutku kasnije. Više informacija potražite u članku uređivanje informacija o video zapisu u nastavku ovog članka.) Ove informacije možete olakšati da tražite video zapise kasnije, naročito kada imate mnogo video zapise u Office 365 Videosvi. Takođe obezbeđuje dodatni kontekst za video zapis u Delve i Office Graph.

Napomena: Kao u slučaju bilo kog otpremanja datoteka, ima mnogo faktora koji mogu da utiču na vreme potrebno za otpremanje video zapisa, kao što su mrežni propusni opseg i veličina video zapisa.

Da biste otpremili video zapis

 1. U Office 365 Video, na gornjoj traci sa vezama, odaberite stavku Otpremi.

  Office 365 Video dugme „Otpremi video zapise“

 2. Izaberite na koji želite da otpremite video kanal. Ako ste već na kanalu, ime taj kanal će biti izabran kao podrazumevani. Da biste otpremili video zapis na drugi kanal, samo izaberite ime kanala sa padajuće liste.

  Office 365 Video izbor kanala za otpremanje video zapisa

 3. Uradite nešto od sledećeg:

  • Prevucite datoteku u polje sa oznakom Izaberite video zapise za otpremanje ili prevucite datoteke ovde.

  • Kliknite na polje sa oznakom Izaberite video zapise za otpremanje ili prevucite datoteke ovde, izaberite video zapis u dijalogu Izbor datoteke za otpremanje, a zatim odaberite stavku Otvori.

   Office 365 video zapis izaberite video zapise za otpremanje

  Počeće otpremanje video zapisa.

  Savet: Da biste zamenili postojećeg video zapisa sa novom verzijom, jednostavno uverite se da ime datoteke za novu verziju je isto kao ime datoteke za originalnu verziju. Takođe, uverite se da otpremite novu verziju video zapisa na isti kanal kao original. Ovo će obezbediti da URL adrese za video ostaje isti.

 4. Dok se video zapis otprema, možete da navedete naslov i opis za njega, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

 5. Kada je otpremanje dovršeno, izaberite stavku Idite na video zapis da biste prikazali video zapis.

Da biste istovremeno otpremili više video zapisa

 1. Iz prozora programa Windows Explorer prevucite i otpustite video zapise u polje sa oznakom Izaberite video zapise za otpremanje ili prevucite datoteku ovde. Počeće otpremanje video zapisa.

 2. Kada se svi video zapisi otpreme i počne obrada za reprodukciju, možete da odaberete stavku Uredi detalje pored sličice video zapisa da biste naveli naslov i opis za njega. Da biste naveli ove informacije:

  1. Navedite naslov i opis za video zapis.

  2. Odaberite stavku Sačuvaj.

Provera kad je video zapis spreman za reprodukciju

Kada otpremite video zapis, potrebno je vreme da se obradi za tok reprodukcije i indeksira za pretragu pre nego što bude spreman za reprodukciju. Video zapis će najpre biti vidljiv i moći će da se reprodukuje u okviru stavke Moji video zapisi na kanalu. Nakon nekog vremena, drugi će moći da ga vide i reprodukuju na ostalim delovima portala. Moći će da ga vide samo osobe koje imaju dozvolu za prikaz video zapisa na tom kanalu.

Da biste proverili kad je video zapis spreman za reprodukciju

 1. Izaberite kanal na koji ste otpremili video zapise. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Izbor kanala za upravljanje u prethodnom delu ovog članka.

 2. Odaberite stavku Moji video zapisi.

 3. Povremeno osvežavajte stranicu. Na primer, da biste osvežili stranicu u programu Internet Explorer, možete da pritisnete taster F5. Kada video zapis bude spreman za reprodukciju iz stavke Moji video zapisi, pojaviće se sličica video zapisa umesto poruke o obradi. Video zapis će se pojaviti na nekom drugom delu portala da bi ostali mogli da ga pogledaju malo kasnije.

Promena sličice za video

Kada video zapisa koje ste otpremili Office 365 Video obrađena i je spreman za reprodukciju, možete da dodate prilagođeni sličicu za video zapis ili možete da odaberete neku od automatski generisane sličice obezbeđene.

Da biste dodali sličicu video zapisa

 1. Na stranici video plejera u Office 365 Video, izaberite stavku Upravljanje na traci sa menijima, a zatim izaberite stavku sličice.

  Dodavanje O365 Video aThumbnail

 2. U oknu za Izbor neke od sličica , kliknite na dugme da biste izabrali sličicu koji želite da koristite za video zapis sa jedne od unapred generisane sličice. Alternativno, kliknite na dugme otpremanje slike, da biste odabrali i otpremite prilagođene sličice.

  Napomena: Automatski generisane sličice su dostupne samo za video zapisi otpremiti Office 365 Video nakon 1 oktobar 2015.

  O365 Video Odaberite neke od sličica

 3. Nakon što izaberete, kliknite na dugme X u gornjem desnom uglu okna za Izbor sličice .

  Napomena: To može potrajati nekoliko minuta za osobe da biste videli novu sličicu.

Uređivanje informacija o video zapisu

Pruža informacije o video zapisu, kao što je opis ili listu ljudi u video zapisu će biti lakše bi korisnici mogli da pronađu putem pretrage i pružiti dodatni kontekst za video zapis u Delve i Office Graph. Da biste uredili informacije o video zapisu, morate da imate dozvolu za vlasnika ili uređivača za kanal koji je u. Informacije o dozvola kanala potražite u članku Promena dozvola kanala u nastavku ovog članka.

Da biste uredili naslov ili opis za video

 1. Izaberite kanal na kojem se nalazi video zapis. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Izbor kanala za upravljanje u prethodnom delu ovog članka.

 2. Izaberite sličicu video zapisa koji želite da uredite.

 3. Na stranici video plejera, ispod video plejera odaberite Ikona „Uredi“ u usluzi Office 365 Video .

 4. Po potrebi promenite informacije o video zapisu.

 5. Odaberite stavku Sačuvaj.

Želite da dodelite osobama video zapisa

 1. Ispod video zapisa na stranici video plejera, u okviru osobe u vezi sa ovaj video zapis, kliknite na dugme Dugme „Poveži osobe“ u usluzi Office 365 Video .

 2. U oknu za osobe u vezi sa ovaj video zapis , počnite da kucate ime osobe koju želite da dodate, a zatim izaberite ime osobe sa liste imena koja se pojavljuje.

  Office 365 Video pridruženi osoba

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste povezali toj osobi sa video zapis.

Brisanje video zapisa

Brisanje video zapisa oslobađa prostor u okviru SharePoint Online kvote skladišta. Da biste izbrisali video zapis, morate da imate dozvolu vlasnika ili uređivača za kanal na kom se video nalazi. Informacije o dozvolama kanala potražite u odeljku Promena dozvola kanala u nastavku ovog članka.

Napomena: Pošto izbrišete video, ne možete da ga oporavite.

Da biste izbrisali video zapis

 1. Izaberite kanal sa kojeg želite da izbrišete video zapis. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Izbor kanala za upravljanje u prethodnom delu ovog članka.

 2. Izaberite sličicu video zapisa koji želite da izbrišete. Pojavljuje se stranica video plejera.

 3. Na gornjoj traci sa vezama, odaberite stavku Izbriši.

  Opcija „Izbriši video“ u usluzi Office 365 Video

 4. U dijalogu Brisanje Video odaberite stavku Izbriši da biste potvrdili da želite da izbrišete video zapis.

  Napomena: Kada izbrišete video zapis sa kanal za Office 365 Video , ona se premešta u SharePoint korpa za otpatke, gde je će biti trajno izbrisana posle 30 dana.

  Pošto izbrišete video zapis, biće potrebno neko vreme da se indeksiranje pretrage dovrši, a zatim video zapis više neće biti vidljiv u usluzi Office 365 Video.

Vraćanje u prethodno stanje ili trajno izbrisali izbrisane video zapisa

 1. Izaberite kanal sa koje je izbrisana video zapis.

 2. Na gornjoj navigacionoj traci Office 365 Video , odaberite stavku Korpa za otpatke.

  Office 365 Video korpa za otpatke

 3. U oknu Korpe za otpatke , izaberite video zapis koji želite da vratite u prethodno stanje ili trajno izbrisati.

  Napomena: U oknu Za otpatke globalni administratori će videti listu svi video zapisi koji su izbrisani iz kanala. Kanal vlasnika i urednika će videti samo listu video zapisi koje su izbrisali. Više informacija o korpe za otpatke, pogledajte članak ispraznili korpu za otpatke ili vraćanje datoteka i Upravljanje korpom za otpatke SharePoint Online kolekciju lokacija.

 4. Kliknite na dugme Vrati izbor da vratite video zapis da biste je originalna kanal ili kliknite na dugme Izbriši izbor da biste trajno izbrisali video zapis.

  Office 365 Video vraćanje u prethodno stanje ili brisanje video zapisa

 5. Kliknite na dugme u redu da biste proverili vrati u prethodno stanje ili brisanje ili kliknite na dugme Otkaži da biste se vratili na listu stavki u korpi za otpatke.

Upravljanje postavkama kanala

Ovaj odeljak opisuje procedure za upravljanje postavkama kanala, koje možete da izvršite samo za kanale za koje imate vlasničku dozvolu:

Odlazak na stranicu postavki video kanala

Da biste upravljali postavkama kanala, najpre idite na njegovu stranicu postavki.

Da biste otišli na stranicu postavki video kanala

 1. Izaberite kanal kojim želite da upravljate. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Izbor kanala za upravljanje u prethodnom delu ovog članka.

 2. Sa desne strane na gornjoj traci za navigaciju, izaberite stavku Postavke kanala.

  Postavke kanala Office 365 Video

Promena opštih postavki kanala

Možete da promenite ime i boju bilo kog kanala za koji imate vlasničku dozvolu. Informacije o dozvolama kanala potražite u odeljku Promena dozvola kanala u nastavku ovog članka.

Da biste promenili opšte postavke kanala

 1. Izaberite kanal za koji želite da promenite postavke. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Izbor kanala za upravljanje u prethodnom delu ovog članka.

 2. Idite na stranicu postavki video kanala. Informacije o tome kako to da uradite potražite u prethodnoj proceduri, Odlazak na stranicu postavki video kanala.

 3. U levom oknu za navigaciju, odaberite stavku Opšte.

  Stranica „Postavke video kanala“ – opšte
 4. U okvir za tekst Ime kanala unesite novo ime kanala.

 5. U okviru Boja kanala kliknite na polje da biste odabrali drugu boju za kanal.

 6. Odaberite stavku Sačuvaj.

Napomena: Biće potrebno neko vreme da bi promene bile vidljive na određenim stranicama video portala. Neke stranice na portalu su zasnovane na pretrazi i potrebno je vreme da sistem za pretragu registruje promene.

Promena dozvola kanala

Postoje tri vrste dozvola kanala: vlasnici, uređivači i prikazivači. Morate da imate vlasničku dozvolu da biste promenili postavke dozvola.

 • Vlasnici – Korisnik ili bezbednosna grupa koji imaju potpunu kontrolu nad kanalom. Oni mogu da upravljaju kanalom sa stranice sa postavkama kanala, otpremaju video zapise, brišu video zapise i izbrišu kanal. Podrazumevano samo osoba koja kreira kanal ima vlasničku dozvolu njega, ali ona može da da vlasničku dozvolu drugim osobama.

  Savet: Najbolja praksa bi mogla biti da ograničite broj osoba koje imaju vlasničku dozvolu za kanal. Na primer, ako osoba koja ima vlasničku dozvolu izbriše kanal, ne možete da oporavite kanal niti video zapise koji su bili na njemu.

 • Uređivači – Korisnik ili bezbednosna grupa koji imaju dozvolu za uređivanje za kanal. Oni mogu da otpremaju i brišu video zapise. Ne mogu da upravljaju postavkama kanala niti da izbrišu kanal.

 • Prikazivači – Korisnik ili bezbednosna grupa koji mogu da prikazuju sve video zapise sa kanala. Bez ove dozvole, oni ne mogu da vide kanal niti prikažu video zapise na njemu. Sve osobe u organizaciji podrazumevano imaju dozvolu prikazivača kanala kad se on kreira.

Morate da imate vlasničku dozvolu za kanal da biste promenili ili prikazali dozvole za njega.

Da biste promenili dozvole kanala

 1. Izaberite kanal za koji želite da promenite dozvole. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Izbor kanala za upravljanje u prethodnom delu ovog članka.

 2. Idite na stranicu postavki video kanala. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Odlazak na stranicu postavki video kanala u prethodnom delu ovog članka.

 3. U levom oknu za navigaciju odaberite stavku Dozvole.

  Office 365 Video permissions
 4. Da biste kontrolisali ko ima punu kontrolu nad kanalom, navedite osobe ili bezbednosne grupe u polju Vlasnici.

 5. Da biste kontrolisali ko može da uređuje video zapise na kanalu, navedite osobe ili bezbednosne grupe u polju Uređivači.

 6. Da biste kontrolisali ko može da prikaže kanal, navedite osobe ili bezbednosne grupe u polju Prikazivači.

 7. Podrazumevano, samo kanala vlasnici će videti preuzimanje vezu na stranici player za video zapise. Da biste promenili ko može da preuzme video zapisi iz kanal, izaberite opciju sa liste Prikaži preuzimanje veze za video zapise da biste .

  Napomena: Samo Prikaži preuzimanje veze za video zapise postavka kontroliše da li korisnik može da vidi na Preuzmi vezu. Pošto Office 365 Video je izgrađeno na SharePoint Online, ako korisnik ima dozvolu prikaz video zapisa i znaju kako da pristupite URL adrese za video zapis na neki drugi način, oni će uvek moći da biste pronašli originalne video da biste preuzeli.

Isticanje video zapisa na kanalu

Nakon otpremanja više video zapisa na određeni kanal, vreme je da se neki od njih promovišu. Video zapise možete da promovišete ako ih postavite u vrh stranice kanala. Na stranici kanala možete da istaknete najviše pet video zapisa.

Da biste istakli video zapise na kanalu, treba da imate vlasničku dozvolu za kanal. Informacije o dozvolama kanala potražite u prethodnoj proceduri Promena dozvola kanala.

Ako želite da se određeni kanali ili video zapisi istaknu na matičnoj stranici Office 365 Video portala, obratite se osobi u organizaciji koja je administrator video zapisa za Office 365 Video. Dodatne informacije potražite u odeljku Isticanje video zapisa i kanala na početnoj stranici Office 365 Video portala u članku Upravljanje Office 365 Video portalom.

Da biste istakli video zapise na kanalu

 1. Izaberite kanal koji sadrži video zapise koje želite da istaknete. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Izbor kanala za upravljanje u prethodnom delu ovog članka.

 2. Idite na stranicu postavki video kanala. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Odlazak na stranicu postavki video kanala u prethodnom delu ovog članka.

 3. Sa leve strane okna za navigaciju odaberite stavku istakni.

  Stranica „Postavke video kanala“ – u žiži interesovanja
 4. Izaberite istaknutu pločicu, na primer Istaknuto 1.

 5. Pomoću prozora koji se pojavi potražite sličicu video zapisa koji želite da istaknete, a zatim je izaberite.

  Napomena: Video zapis koji je tek otpremljen možete da istaknete samo kada ga pretraga indeksira i kada u principu bude spreman za reprodukciju na portalu. Ako odmah ne ugledate sličicu video zapisa koji želite da istaknete, proverite malo kasnije.

 6. Možete da ponovite korake procedure od 3. do 5. za druge istaknute pločice.

  Da biste na istaknutu pločicu stavili neki drugi video zapis, izaberite istaknutu pločicu, a zatim sličicu drugog video zapisa.

 7. Odaberite stavku Sačuvaj.

Promena postavki Yammer razgovora

Ako Yammer je omogućena na Office 365 zakupcu, možete da uključite Yammer razgovora ili isključivanje kanala.

Da biste promenili postavke razgovora Yammer

 1. Izaberite kanal za koji želite da promenite postavke. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Izbor kanala za upravljanje u prethodnom delu ovog članka.

 2. Idite na stranicu postavki video kanala za kanal. Informacije o tome kako da to uradite, pogledajte članak odlazak na stranicu postavki video kanala za kanal.

 3. U levom oknu za navigaciju, odaberite Yammer.

  Yammer postavke za O365 Video
 4. Izaberite stavku na da biste omogućili razgovore Yammer za kanal.

 5. Postavljanje podrazumevane grupe Yammer za kanal tako što ćete izabrati nešto od sledećeg:

  • Nema podrazumevane grupe da biste omogućili korisnicima da usmerite njihov razgovor Yammer grupi definišu ili za određenu osobu.

  • Grupu sa ovim feeda ID da biste omogućili razgovore u podrazumevanu grupu Yammer tako što ćete dodati Yammer feeda ID za grupu. Korisnici tada možete odabrati da objavite u podrazumevanu grupu Yammer ili su navedite neko drugo.

 6. Izaberite stavku Isključeno da biste onemogućili sve Yammer razgovore na kanal.

 7. Odaberite stavku Sačuvaj.

Brisanje kanala

Brisanjem kanala se sa Office 365 Video portala uklanjaju kanal i svi video zapisi na njemu. Time se oslobađa prostor u okviru SharePoint Online kvote skladišta.

Da biste izbrisali kanal, trebalo bi da imate vlasničku dozvolu za njega. Informacije o dozvolama vlasnika kanala potražite u odeljku Promena dozvola kanala u prethodnom delu ovog članka.

Oprez: Pošto izbrišete kanal, ne možete da oporavite ni njega ni video zapise koje je sadržao.

Da biste izbrisali kanal

 1. Izaberite kanal koji želite da izbrišete. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Izbor kanala za upravljanje u prethodnom delu ovog članka.

 2. Idite na stranicu postavki video kanala. Informacije o tome kako to da uradite potražite u odeljku Odlazak na stranicu postavki video kanala u prethodnom delu ovog članka.

 3. Sa leve strane okna za navigaciju odaberite stavku opšte.

 4. Odaberite stavku Izbiši kanal.

  Dugme „Izbriši kanal“
 5. Odaberite stavku U redu da biste potvrdili da želite da izbrišete kanal.

Takođe pogledajte

Upoznajte Office 365 Video

Upravljanje Office 365 Video portalom

Video formati koji rade u usluzi Office 365 Video

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×