Kreiranje izvedene tabele

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Iako trenutno ne možete da kreirate izvedenu tabelu za podatke u programu Excel Online, možete otvoriti radnu svesku sa izvedenom tabelom koja je kreirana u Excel aplikaciji za stone računare. Možete pogledati podatke izvedene tabele, koristiti listu polja izvedene tabele da biste promenili i izveli te podatke i primeniti sortiranje i filtriranje da biste prikazali one podatke koje želite da analizirate.

Ako imate Excel na radnoj površini, možete da koristite dugme Otvori u programu Excel da biste otvorili radnu svesku kako bi ste tu napravili izvedenu tabelu za podatke radnog lista, spoljne podatke ili podatke iz više tabela. Evo kako:

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i kreirajte izvedenu tabelu da biste analizirali podatke radnog lista, spoljne podatke ili podatke u više tabela.

Dugme „Otvori u programu Excel“

Za novosti o najnovijim ispravkama za Excel Online posetite Microsoft Excel blog.

Za kompletan paket Office aplikacija i usluga, isprobajte ili kupite na lokaciji Office.com.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×