Kreiranje ili uređivanje prilagođenog okna sa informacijama o dokumentu za tip sadržaja

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da kreirate ili uređujete prilagođeno okno sa informacijama o dokumentu za korišćenje uz lokaciju ili tip sadržaja liste.

 1. Postupite na neki od sledećih načina:

  • Za tip sadržaja lokacije:

   1. Na matičnu stranicu kolekcije lokacija, u polju Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

   2. U odeljku Galerije izaberite stavku Tipovi sadržaja lokacije.

   3. Izaberite ime tipa sadržaja lokacije za koji želite da kreirate ili uredite prilagođeno okno sa informacijama o dokumentu.

   4. U meniju Postavke izaberite stavku Postavke okna za informacije o dokumentu.

  • Za tip sadržaja liste:

   1. Otvorite biblioteku koja sadrži instancu tipa sadržaja liste za koju želite da kreirate ili uredite prilagođeno okno sa informacijama o dokumentu.

    1. Na na postavke meni Settings menu , izaberite stavku postavke za tip biblioteke koju želite da otvorite.

     Na primer, u biblioteci dokumenata izaberite stavku Postavke biblioteke dokumenata.

   2. U odeljku Tipovi sadržaja izaberite ime tipa sadržaja za koji želite da kreirate ili uredite prilagođeno okno sa informacijama o dokumentu.

    Napomena: Odeljak Tipovi sadržaja se neće pojaviti na stranici „Prilagođavanje“ za biblioteku ako ona nije podešena tako da podržava više tipova sadržaja.

   3. U meniju Postavke izaberite stavku Postavke okna za informacije o dokumentu.

 2. Na stranici „Postavke okna za informacije o dokumentu“ izaberite stavku Kreiraj novi prilagođeni predložak ili Uredi ovaj predložak, u zavisnosti od toga šta želite da uradite.

  Microsoft Office InfoPath 2007 pokreće i prikazuje dijalog Čarobnjak izvora podataka.

 3. U programu Office InfoPath 2007, u dijalogu Čarobnjak izvora podataka kliknite na dugme Završi.

  Office InfoPath 2007 učitava odgovarajući predložak obrasca:

  • Ako kreirate novi prilagođeni obrazac, Office InfoPath 2007 učitava automatski generisano okno sa informacijama o dokumentu zasnovanu na šemi tipa sadržaja.

  • Ako uređujete postojeći prilagođeni obrazac, Office InfoPath 2007 učitava taj obrazac.

 4. Uredite obrazac na željeni način. Sačuvajte obrazac kada završite.

  Napomena: Pošto je prilagođeni obrazac zasnovan na šemi tipa sadržaja, ne možete da uređujete šemu obrasca na način na koji uređujete obične Office InfoPath 2007 obrasce koji nisu zasnovani na postojećoj šemi. Da biste promenili prilagođenu šemu obrasca informacija o dokumentu, morate da promenite samu šemu tipa sadržaja na Microsoft Office SharePoint Server 2007 lokaciji.

 5. Objavite predložak. Možete odabrati da objavite predložak direktno u tipu sadržaja ili na drugoj lokaciji. Zatvorite Office InfoPath 2007 kada objavite obrazac na željenoj lokaciji.

 6. Korisnički interfejs Office SharePoint Server 2007 trebalo bi da prikažu tip sadržaja: Kreiranje prilagođeni predložak stranice. Kliknite na dugme Vrati se na stranicu sa informacijama o dokumentu postavke.

 7. Uverite se da stavka Koristi postojeći prilagođeni predložak (URL, UNC ili URN) sadrži putanju do lokacije obrasca koji ste upravo objavili, a zatim kliknite na dugme U redu. Ako uredite obrazac nakon objavljivanja, možete da ga sačuvate na objavljenoj lokaciji. Ne morate ponovo da objavljujete obrazac.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×