Kreiranje ili uređivanje hiperveze u programu OneNote

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kreiranje hiperveze

  • U beleškama, otkucajte ili nalepite Internet adresu da bi trebalo da postavite pokazivač na stavku hiperveza, a zatim pritisnite razmaknicu ili taster Enter. Na primer, da biste dodali hipervezu na Microsoft Veb lokaciju, otkucajte http://www.microsoft.com.

  • U meniju Umetanje izaberite stavku hiperveza ili vezu, a zatim navedite Internet adresu na koju treba da pokazuju na hipervezu i tekst za prikazivanje gde se pojavljuje na hipervezu u beleškama.

Uređivanje hiperveze

  1. Kliknite desnim tasterom miša na hipervezu, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Uredi hipervezu ili Veza za uređivanje .

  2. U dijalogu, izvršite željene promene, a zatim kliknite na dugme u redu.

Takođe pogledajte

Kreiranje hiperveze u Word, Excel, Outlook ili PowerPoint

Uklanjanje ili isključivanje hiperveza

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×