Kreiranje ili prilagođavanje predloška stranice u programu OneNote Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite OneNote Online za otvaranje, prikaz i uređivanje postojećih stranica kreirana iz predloška. Međutim, kreiranje i prilagođavanje novih predložaka stranice nije moguće sa OneNote Online.

OneNote Online je odličan ako želite da promenite stilove teksta, primenite oblikovanje teksta i koristite oznake beležaka da biste započeli prilagođenog rasporeda stranice. Zatim možete da dovršite kreiranje i čuvanje kao prilagođeni predložak u OneNote aplikaciji za računare na Windows Računaru. Detaljna uputstva o tome kako da to uradite potražite u članku Kreiranje ili prilagođavanje predloška stranice u programu OneNote 2016 za Windows.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×